Premiere Pro CC Alternatifi Program Önerisi

Arkadaşlar Enes Batur'un eğitim setini aldım bütün dersleri iyi ama bana Adobe Premiere Pro CC almamı öneriyor ve ücretli bir şekilde, Youtub'a yeni başladım bu paraları veremem, bana önerileriniz ne olur? Bir de bu programı kullanmak istiyorum her Youtuber gibi şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerildiği gibi Camtasia 9 kullanılabilir. Ayrıca haklısınız ki Adobe uygulamaları inanılmaz pahalı. Çoğu kişi gibi ben de uygulamalarını maalesef korsan kullanıyorum. Yapacak bir şey yok.

Bilmiyorum üzgün olarak söylemem gerekki o fiyatlara almak istemiyorum camtasia 9 kullanacaktım lakin eğitim setini aldım ve her youtuber'ın kullandığı Adobe Premiere Pro CC'yi kullanmak istiyorum başlangıç olarak zorda olsa o programla devam etmeyi düşünüyorum Adobe Premiere Pro CC'nin Camtasia gibi deneme sürümü varmı?
Bilmiyorum üzgün olarak söylemem gerekki o fiyatlara almak istemiyorum camtasia 9 kullanacaktım lakin eğitim setini aldım ve her youtuber'ın kullandığı Adobe Premiere Pro CC'yi kullanmak istiyorum başlangıç olarak zorda olsa o programla devam etmeyi düşünüyorum Adobe Premiere Pro CC'nin Camtasia gibi deneme sürümü varmı?
@Silinen üye

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı