Premiere Pro eklentisi kaldırma

Merhaba. Ben Premiere Pro'ya eklenti ekledim. Şimdi kaldırmak istiyorum ama bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
PP'yi kapattıktan sonra işlem sisteminize göre şu klasör ( ** versiyon) içindeki eklentiyi silmeniz yeterli olur. Çöp kutusundan da. Sonra yeniden başlatıp sistemi PP'yi açıp kontrol edin.

Windows: C:/Program Files/Adobe/Common/Plug-ins/ ** /MediaCore
Mac: /Library/Application Support/Adobe/Common/Plug-ins/ ** /MediaCore

Cevap için teşekkürler. Ben bir eklenti kullanıyorum deneme sürümü bitti ve eklenti çok pahalı tekrar deneme sürümünü aktif etmek istiyorum (Biliyorum hiç mantıklı değil). Ama deneme sürümü anahtarı girdiğimde "Bu bilgisayar zaten bir deneme anahtarı kullanıyor" diyor. Bildiğiniz bir çözümü var mı?

Cevap için teşekkürler. Ben bir eklenti kullanıyorum deneme sürümü bitti ve eklenti çok pahalı tekrar deneme sürümünü aktif etmek istiyorum (Biliyorum hiç mantıklı değil). Ama deneme sürümü anahtarı girdiğimde "Bu bilgisayar zaten bir deneme anahtarı kullanıyor" diyor. Bildiğiniz bir çözümü var mı?
Bilgisayara kurulan programlar, işletim sistemi tarafından "Registry / Kayıt Defteri" bölümüne bilgileri işlenerek kaydedilir.

Bu kurduğun eklentinin senin sistemine daha önce kurulmuş ve deneme süresinin bitmiş olduğunu buradan anlıyor sistem. Registry tecrübeli kullanıcıların da uğraşmayı çok sevmediği bir yerdir, bazı hatalar formata kadar götürür işi. Eski işletim sistemlerinde tarihi geri alarak bunu kandırabiliyorduk, artık o kadar aptal değil sistemler.

Eklenti neydi, bir benzeri vardır belki ve Premiere kullanmak zorunda değilsen Da Vinci Resolve öneririm.

Bilgisayara kurulan programlar, işletim sistemi tarafından "Registry / Kayıt Defteri" bölümüne bilgileri işlenerek kaydedilir.

Bu kurduğun eklentinin senin sistemine daha önce kurulmuş ve deneme süresinin bitmiş olduğunu buradan anlıyor sistem. Registry tecrübeli kullanıcıların da uğraşmayı çok sevmediği bir yerdir, bazı hatalar formata kadar götürür işi. Eski işletim sistemlerinde tarihi geri alarak bunu kandırabiliyorduk, artık o kadar aptal değil sistemler.

Eklenti neydi, bir benzeri vardır belki ve Premiere kullanmak zorunda değilsen Da Vinci Resolve öneririm.
Kayıt Defterinden silmeyi denedim premiere pro yu sildim tümüyle. Eklenti AutoCut kayıt defterinde bulamadım. AutoCut a benzer bir uygulama buldum o da ücretliydi.

Kayıt defteri kurcalamak, yerini bilmiyorsan, yeminli mali müşavirlikle 20 şirketin yıl sonu vergilerini hesaplamak gibidir, tavsiye etmiyorum. Tüm bilgisayarı formatlayıp birkaç günde bir bunu tekrarlamak dışında tabi seçenek yok.

Video'daki belli ses altında olan alanları otomatik kesiyor, eğer bu işten para kazanıyorsanız alın eklentiyi veya ücretsizini araştırın GitHub v.b yerlerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı