YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 29 Temmuz 2022 #1 Edit yaparken yanlışlıkla bir şeye bastım. İmlecim sağa bakan iki ok oldu. Her şeyi seçiyor kendi kendine, düzeltemiyorum. Revert dedikten sonra çöktü şimdi de Açamıyorum şimdi geri açmayı denedim :/ Son düzenleme: 29 Temmuz 2022
Edit yaparken yanlışlıkla bir şeye bastım. İmlecim sağa bakan iki ok oldu. Her şeyi seçiyor kendi kendine, düzeltemiyorum. Revert dedikten sonra çöktü şimdi de Açamıyorum şimdi geri açmayı denedim :/
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 29 Temmuz 2022 #2 SS atsana.
YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 29 Temmuz 2022 #3 Hocam 3 kere kapa aç yaptım projeye girdiğimde ön izleme donuyor. Şimdi projeyi sildim yeni proje açtım oradan devam etmeyi deneyeceğim.
Hocam 3 kere kapa aç yaptım projeye girdiğimde ön izleme donuyor. Şimdi projeyi sildim yeni proje açtım oradan devam etmeyi deneyeceğim.