Premiere Pro render sırasında mavi ekran

yunusozkan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Adobe Premier programından oynamış olduğum bır oyunun videosunu renderlar iken renderın sona erdıgını sanıp FIFA 17 oyunuma gırdım. Oyun esnasında kasma fark ettım ama iş işten gecmıstı ve PC kendini kırmızı ekranla dondurdu. Bende hemen reset dugmesıne bastım.

PC tekrar açılırken Asus CPU goruntuleme ekranında 185 fahrenheit sıcaklığa ulaştığını gordum. Devam ettım bılgısayarımı açtım. Online mod'da turnuvayı kaçırmamak ıcın tekrar oyuna gırdım ve ınanılmaz bır kasma vardı. baktım olmayacak kapattım oyunu.

AI Suite programından ıncelemeler yaparken bilgisayarımda mavi bir ekranda bilgisayarınız kendini durdurdu kapatılacak İşaretlı bır yazı geldı ve kendını restartladı. Açılmaya çalışırken tekrar ekranda aynı sey cıktı. Daha sonra kapattım. Bılgısayarımı komple kasasında ne var ne yok temızledım.
Tekrar açtığımda ise, Otomatık onarıma hazırlanılıyor dıye bır ekran cıktı ve tam 1 saat boyunca ekrandan gıtmedı. (Arkaplanı sıyah ve ustunde wındows logosu var.)

En sonunda dayanamadım kapattım tekrar açtım bılgısayarı hıc bır sey olmamış gibi açıldı.

Ve asıl her sorun buradan sonra başladı, Render Programına gırdıgımde render esnasında PC yine kendini kapatıyor. WatchDog TIME OUT vs.. bir şeyler yazıyor bu ekranda. Üstte ıse Windows.com/stopcode
adresını ınceleyenız tarzında bır seyler yazıyor.

PC'yı kapatıp açtığımda sorunsuz gırıyor ve suan yıne sıze PC'den erısıyorum.

Dısk temızleme denemek ıstedım. % 98'de yıne aynı oldu. (Renderda da % 97 de olmuştu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…