Premiere Pro'da render alırken ekran gidiyor ama PC çalışıyor

tasbunarrs

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, Adobe Premiere Pro'da render alırken monitörler kapanıyor ama bilgisayar çalışıyor ve render işlemi tamamlanmıyor.

Yaptığım uygulamalar;
  • Premiere Pro'yu sildim yeniden yükledim,
  • Ekran kartı vs. her şeyi güncelledim,
  • Render alırken monitörler kapandığında PC çalışırken yaklaşık olarak 2 saat kadar bekledim monitörler geri açılmadı PC kapattım yeniden açtım ama render yine tamamlanmamış,(acaba monitörler kapandığın da arka planda almaya devam eder mi dedim etmedi)
  • Format attım her şeyi yeniden yükledim,
  • Tekrar format attım sadece Premiere Pro yükledim render almaya çalıştım,
  • Media encoder ile render almaya çalıştım,
  • Formattan sonra BIOS'u güncelledim RAM'leri 3200 getirdim,
Yukarıdaki yazdığım her şeyi denedim hepsinde sonuç aynı, monitörüm kapanıyor bilgisayar çalışıyor ama render almıyor. Monitörler kapandığı anda render da duruyor.
Bu arada kontrol ettim işlemci sıcaklığı da normal kasada ısınmıyor.

Sistem özelliklerim;
  • Ryzen 5 2600
  • ASUS ASUS Prime B450M-K
  • Corsair 16 GB 3200 RAM
  • NVIDIA 1660 Ti ekran kartı
Aklıma gelen ve araştırdığım her şeyi uyguladım hiçbir sonuç alamadım. Sizlerden ricam bilen varsa bana bir yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar, Adobe Premiere Pro'da render alırken monitörler kapanıyor ama bilgisayar çalışıyor ve render işlemi tamamlanmıyor.

Yaptığım uygulamalar;
  • Render alırken monitörler kapandığında PC çalışırken yaklaşık olarak 2 saat kadar bekledim monitörler geri açılmadı PC kapattım yeniden açtım ama render yine tamamlanmamış,(acaba monitörler kapandığın da arka planda almaya devam eder mi dedim etmedi)
Yukarıdaki yazdığım her şeyi denedim hepsinde sonuç aynı, monitörüm kapanıyor bilgisayar çalışıyor ama render almıyor. Monitörler kapandığı anda render da duruyor.

Sistem özelliklerim;
  • Ryzen 5 2600
  • Corsair 16 GB 3200 RAM
Aklıma gelen ve araştırdığım her şeyi uyguladım hiçbir sonuç alamadım. Sizlerden ricam bilen varsa bana bir yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
Güç ayarlarına gelip SS atabilir misiniz?

Sizinki de bu konudaki hocamızın durumu gibi mi hocam?Restart atmadan ekran gelmiyor mu?

Güç ayarlarım;
1.PNG

-Tek monitör ile hiç denemedim ama deneyeceğim.
-Denedim yine sonuç aynı kapanıyor.

-Aynen bende de bilgisayara restart atmadan yeniden açılmıyor.

Son düzenleme:

Yaptığım uygulamalar;

Sistem özelliklerim;
  • Ryzen 5 2600
  • Corsair 16 GB 3200 RAM
premiere içerisinden ekran kartını 1660 olarak seçtiniz mi?
Bir de render alırken farklı formatlarda almayı denediniz mi?

Premier içerisinde ekran kartımı seçebileceğim bir yer bulamadım ama farklı formatta avi formatında çıktı aldım kapanmadan çıktı alabildim ama bu seferde dosya bozuk diyor.
122.PNG

Premier içerisinde ekran kartımı seçebileceğim bir yer bulamadım ama farklı formatta avi formatında çıktı aldım kapanmadan çıktı alabildim ama bu seferde dosya bozuk diyor. Eki Görüntüle 1331966
aviyi zaten windows uygulamaları açmıyor yanlış değilsem gom player vs kullanıyorduk avi için. Farklı formatta dene dememin sebebi de problemin program mı yoksa bilgisayar kaynaklı mı olduğunu anlayıp alanı daraltmaktı. Nereden olduğunu hatırlamıyorum ama premierede ekran kartı seçtiğimiz bir alan vardı biraz kurcalamanda fayda var.

aviyi zaten windows uygulamaları açmıyor yanlış değilsem gom player vs kullanıyorduk avi için. Farklı formatta dene dememin sebebi de problemin program mı yoksa bilgisayar kaynaklı mı olduğunu anlayıp alanı daraltmaktı. Nereden olduğunu hatırlamıyorum ama premierede ekran kartı seçtiğimiz bir alan vardı biraz kurcalamanda fayda var.
Youtube yükleyeceğim avi formatını kabul etmiyor, mp4 formatını çıkartmıyor şaşırdım artık ya

Youtube yükleyeceğim avi formatını kabul etmiyor, mp4 formatını çıkartmıyor şaşırdım artık ya
Valla işi biraz uzatır ama sorunu çözene kadar avi çıkarıp sonra aracı bir programla mp4'e vs çevirebilirsin. Yada youtube'ın kabul ettiği başka bir format varsa premierede render alabildiğin onu tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı