N Nev3rMindr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 110 12 Şubat 2023 #1 After Effects'den yapılabildiğini biliyorum fakat ben Premiere Pro kullanıyorum bunu nasıl çözebilirim? Elimde buna benzer bir klip var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 32.saniyesi Premiere'den frame frame benim tekrardan masklamam gerekiyor bu da çok uğraştırır. Bunu nasıl halledebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
After Effects'den yapılabildiğini biliyorum fakat ben Premiere Pro kullanıyorum bunu nasıl çözebilirim? Elimde buna benzer bir klip var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 32.saniyesi Premiere'den frame frame benim tekrardan masklamam gerekiyor bu da çok uğraştırır. Bunu nasıl halledebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #2 Magıc bullet looks pluginini kurman lazım orijinal satın alacaksan 16.000₺ (renklendirme için)
fenecal Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlak, Video Düzenleme, Portfolyo Düzenleyicisi. 28 Şubat 2023 #3 Renklendirme için pluginlere ihtiyacınız yok. İnternette bir çok renklendirme tutorialları var bakmanızı öneririm, özellikle Onur Naci Öztürkler'e.
Renklendirme için pluginlere ihtiyacınız yok. İnternette bir çok renklendirme tutorialları var bakmanızı öneririm, özellikle Onur Naci Öztürkler'e.
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #4 fenecal dedi: Renklendirme için pluginlere ihtiyacınız yok. İnternette bir çok renklendirme tutorialları var bakmanızı öneririm, özellikle Onur Naci Öztürkler'e. Genişletmek için tıkla... Valla ben magıc bullet look kullanıyorum çok profosyonel color yapılabiliyor
fenecal dedi: Renklendirme için pluginlere ihtiyacınız yok. İnternette bir çok renklendirme tutorialları var bakmanızı öneririm, özellikle Onur Naci Öztürkler'e. Genişletmek için tıkla... Valla ben magıc bullet look kullanıyorum çok profosyonel color yapılabiliyor
fenecal Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlak, Video Düzenleme, Portfolyo Düzenleyicisi. 28 Şubat 2023 #5 Malii0770 dedi: Valla ben magıc bullet look kullanıyorum çok profosyonel color yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum bro ama yani o parayı vermek gereksiz.
Malii0770 dedi: Valla ben magıc bullet look kullanıyorum çok profosyonel color yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum bro ama yani o parayı vermek gereksiz.