Premiere Pro'da Shorts olarak masaüstüne nasıl kayıt yapılır?

kaloxfurkan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çözümü nedir bilmiyorum ama internette bir türlü bulamadım. Şimdi ben Premiere Pro'dan Reels videoları yapıyorum yaparken içerisinde 1080 1920 yapıyorum ve Shorts videomu yapıyorum sorun şu ki export yaptıktan sonra masaüstüne paylaşım olacak şekilde kayıt etmiyor. Tekrar videoyu capcuta atıp oradan export yapıyorum altta ilk fotoda Premiere Pro'dan aldığım export 2. fotoda CapCut export atıyorum. CapCut'a attıktan sonra paylaşabileceğim duruma geliyor bunu Premiere Pro'dan direk 2.fotoğraftaki gibi nasıl masaüstüne atacağım export ayarlarında da bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-20 003958.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 003958.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 27
Premiere'de export (kısayolu CTRL+m) sayfasında sağ altta video özellikleri yazıyor. Orada output > 1080 X 1920 yazıyorsa sorun olmaması lazım. O kısma dikkat ettiniz mi? Sequence ve composition özellikleri bazen farklı olabiliyor. Composition yerine ilk attığınız videodan çıkış alınmış gibi.

Premiere'de export (kısayolu CTRL+m) sayfasında sağ altta video özellikleri yazıyor. Orada output > 1080 X 1920 yazıyorsa sorun olmaması lazım. O kısma dikkat ettiniz mi? Sequence ve composition özellikleri bazen farklı olabiliyor.composition yerine ilk attığınız videodan çıkış alınmış gibi.

Tm dır konuyu açınca yapancı forumlarda buldum export ayarında 1920 1080 duruyor hala onu düzelttim oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı