Premiere Pro'ya Motion Bro eklentisi kurulumu

Nev3rMindr

Hectopat
Motion Bro diye bir pack indirdim fakat bunu nasıl kurabilirim? Adobe Premiere Pro 2020 sürümüne birkaç kere denedim fakat nereye atacağımı bulamadım.

Motion Bro diye bir pack indirdim fakat bunu nasıl kurabilirim? Adobe Premiere Pro 2020 sürümüne birkaç kere denedim fakat nereye atacağımı bulamadım.

İcinde .zxp uzantılı bir dosya olacaktir onu zxp installer ile yuklemeniz lazim.

İcinde .zxp uzantılı bir dosya olacaktir onu zxp installer ile yuklemeniz lazim.

Onu hallettim fakat baktığım kişiler After Effects için yaptıkları için onlar Support files a atıyorlar bende (Premiere Pro ) da öyle bir dosya yok nereye atacağım

Onu hallettim fakat baktığım kişiler After Effects için yaptıkları için onlar Support files a atıyorlar bende (Premiere Pro ) da öyle bir dosya yok nereye atacağım

Premiere Pro'da extensions kisminda Motion bro gözükmüyor değil mi kontrol ettiniz mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    101 KB · Görüntüleme: 135
  • Ekran Alıntısı.PNG
    98,9 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…