teknosc Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 8 7 Ocak 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bluray filmleri editlemek istiyorum fakat Premier'e attığım zaman renkler fotoğraftaki gibi soluksuz bir hal alıyorum bunu nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Edit: Premier'e Pro 2020 sürümünü kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2020
Merhaba arkadaşlar, bluray filmleri editlemek istiyorum fakat Premier'e attığım zaman renkler fotoğraftaki gibi soluksuz bir hal alıyorum bunu nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Edit: Premier'e Pro 2020 sürümünü kullanıyorum.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.744 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #2 Ekran kartı ve Premier Pro renk ayarlamalası yapmanız lazım sanırım. Kalibrasyon yani.
teknosc Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 8 7 Ocak 2020 #3 kebab man dedi: Ekran kartı ve Premier Pro renk ayarlamalası yapmanız lazım sanırım. Kalibrasyon yani. Genişletmek için tıkla... Nasil yapacağım onu ?
kebab man dedi: Ekran kartı ve Premier Pro renk ayarlamalası yapmanız lazım sanırım. Kalibrasyon yani. Genişletmek için tıkla... Nasil yapacağım onu ?