zamin71 Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Aboneliği yenilemeye çalışıyor, parayı karttan çekiyor ama üyelik başarısız diyor ve 3 dk sonra parayı iade ediyor. Hadi kart kullanıyorum sanal kart denedim olmadı, üyeliği iptal edip denedim olmadı, kartta limit yok internete harcamalara da açık.
Aboneliği yenilemeye çalışıyor, parayı karttan çekiyor ama üyelik başarısız diyor ve 3 dk sonra parayı iade ediyor. Hadi kart kullanıyorum sanal kart denedim olmadı, üyeliği iptal edip denedim olmadı, kartta limit yok internete harcamalara da açık.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 16 Haziran 2025 #2 Hesabınızı doğrulamanız gerek.
zamin71 Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 zEnlefy dedi: Hesabınızı doğrulamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hadi kartımı, önceden böyle bir hata falan vermiyordu yani normalce ödüyordu 3 aydır falan gayet normal bir şekilde çalışıyordu bu ay hata verdi
zEnlefy dedi: Hesabınızı doğrulamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hadi kartımı, önceden böyle bir hata falan vermiyordu yani normalce ödüyordu 3 aydır falan gayet normal bir şekilde çalışıyordu bu ay hata verdi