Matsub Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Önceklikle herkese iyi günler. Eyzem YouTube Premium aile aldı. Sadece kendisi premium gözüküyor beni aileye eklediğinde sadece ekliyor olarak gösteriyor. Hiçbir şekilde premiumu kullanamıyorum. Sebebi ne olabilir?
Önceklikle herkese iyi günler. Eyzem YouTube Premium aile aldı. Sadece kendisi premium gözüküyor beni aileye eklediğinde sadece ekliyor olarak gösteriyor. Hiçbir şekilde premiumu kullanamıyorum. Sebebi ne olabilir?
goldenRays' Megapat Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 327 Çözümler 1 16 Şubat 2025 #2 Onayladınız değil mi ailenin içindesiniz
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 16 Şubat 2025 #3 Mailine gelen daveti onaylaman lazım. Daha sonrasında ise premiumu kullanmaya başlayabilirsin.
Matsub Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 goldenRays' dedi: Onayladınız değil mi ailenin içindesiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ona rağmen olmuyor. Notixlerox dedi: Mailine gelen daveti onaylaman lazım. Daha sonrasında ise premiumu kullanmaya başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onayladım ona rağmen olmadı.
goldenRays' dedi: Onayladınız değil mi ailenin içindesiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ona rağmen olmuyor. Notixlerox dedi: Mailine gelen daveti onaylaman lazım. Daha sonrasında ise premiumu kullanmaya başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onayladım ona rağmen olmadı.
Mete1910 Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 Başka bir hesap aç onu aileye davet etsin, birde böyle deneyin olmaması için hiçbir neden gözükmüyor.
Başka bir hesap aç onu aileye davet etsin, birde böyle deneyin olmaması için hiçbir neden gözükmüyor.
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 18 Şubat 2025 #6 Eğer 5 kişi kullanıyor ise ve sen altıncı kişi oluyorsan kullanamazsın.
Z Zeze6698 Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:41 #7 Dediğinle alakası yok ki başka hesaptan da davet etmeme rağmen youtube'de aile üyeliği olarak gözükmüyor
Dediğinle alakası yok ki başka hesaptan da davet etmeme rağmen youtube'de aile üyeliği olarak gözükmüyor