T ThePasha Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #11 Sorun düzeldi mi yoksa sizde de hala aynı mı? Bikaç kez açılış hatası aldım sonra girdim ama inanılmaz yavaş. Yükleme ekranına gelmesi 10 dk sürdü. Son düzenleme: 6 Haziran 2024
Sorun düzeldi mi yoksa sizde de hala aynı mı? Bikaç kez açılış hatası aldım sonra girdim ama inanılmaz yavaş. Yükleme ekranına gelmesi 10 dk sürdü.
E erencandurmus Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Slim Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #12 ThePasha dedi: Sorun düzeldi mi yoksa sizde de hala aynı mı? Bikaç kez açılış hatası aldım sonra girdim ama inanılmaz yavaş. Yükleme ekranına gelmesi 10 dk sürdü. Genişletmek için tıkla... Dünde aynıydı bugünde aynı oyunlar çok geç açılıyor sıra bekletiyor
ThePasha dedi: Sorun düzeldi mi yoksa sizde de hala aynı mı? Bikaç kez açılış hatası aldım sonra girdim ama inanılmaz yavaş. Yükleme ekranına gelmesi 10 dk sürdü. Genişletmek için tıkla... Dünde aynıydı bugünde aynı oyunlar çok geç açılıyor sıra bekletiyor
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 808 Çözümler 10 Yer Kuveyt 6 Haziran 2024 #13 erencandurmus dedi: Dünde aynıydı bugünde aynı oyunlar çok geç açılıyor sıra bekletiyor Genişletmek için tıkla... Umarım sorunun çözülür bende aylık gündüz paketini alacaktım emin olamadım şimdi.
erencandurmus dedi: Dünde aynıydı bugünde aynı oyunlar çok geç açılıyor sıra bekletiyor Genişletmek için tıkla... Umarım sorunun çözülür bende aylık gündüz paketini alacaktım emin olamadım şimdi.
E erencandurmus Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Slim Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #14 Mehmet.Heroo dedi: Umarım sorunun çözülür bende aylık gündüz paketini alacaktım emin olamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Valla 1 yıllık aldım şuan pişmanım giripte bir oyun oynasayım yok
Mehmet.Heroo dedi: Umarım sorunun çözülür bende aylık gündüz paketini alacaktım emin olamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Valla 1 yıllık aldım şuan pişmanım giripte bir oyun oynasayım yok
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 6 Haziran 2024 #15 erencandurmus dedi: Vallahi 1 yıllık aldım şu an pişmanım giripte bir oyun oynasayım yok. Genişletmek için tıkla... 1 hafta aldım pişman oldum
erencandurmus dedi: Vallahi 1 yıllık aldım şu an pişmanım giripte bir oyun oynasayım yok. Genişletmek için tıkla... 1 hafta aldım pişman oldum