Premium salt likit önerisi

woRtt

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar,
1 2 ay önce bir XROS Pro cihaz aldım. İlk kullanım için 1.0Ω coil tercih ettim. MTL içim yapıyorum.

Likit tarafında ise ilk denememi Safir Kimya’dan 4 farklı aroma alarak yaptım. Bunların 3’ü cookie tabanlı aromalardı. Şu ana kadar aralarından sadece Ella’s Shortbread Biscuit aromasını nispeten beğendim, aktif olarak da onu kullanıyorum ama açıkçası ona da bayıldığımı söyleyemem.
Heisenberg aromasını da sırf denemek için almıştım, mentollü olduğu için zaten sevemedim. Genel olarak mentol/fresh aromalar bana göre değil.

Başlangıçta aklımda cookie tarzı tatlar vardı ama likit hazırlama sürecinde bu konuda biraz soğudum diyebilirim.
Daha önce Vozol gibi cihazlarda mixed berries aromasını sevmiştim. Bunu belirtmemin sebebi mentollü likitlere mesafeli olduğumu anlatmak içindi; yoksa direkt "berries önerisi" olsun diye söylemiyorum.

Şu an daha çok böyle hafif ekşimsi, hatta dilin kenar-arka kısmını kaşındıran mayhoşlukta, ama aynı zamanda tatlılık da barındıran aromalar ilgimi çekiyor.

Tütün aromalarını hiç düşünmüyorum, zaten midemi de bayabiliyor.
Kendi likitlerimi hazırlamak şimdilik pek cazip gelmedi açıkçası.
Bu yüzden doğrudan kaliteli, aroması dengeli ve gerçekten premium hissiyatı veren salt likitler arıyorum.

Bu arada likitlerimi Chemnovatic Salt Nbase 24mg ile yapmıştım ama nikotin olarak beni pek kesmedi. Bir sonraki tercihim 35mg civarı olacak gibi duruyor.

Tatlı, hafif ekşimtırak meyveli (olmayadabilir), mentolsüz, tütünsüz,
Şunu al, bağımlı olacaksın” dediğiniz, net bir şekilde beğeneceğimi düşüneceğiniz,
bilinmedik, bulunması zor markalara da girmeden, kaliteli premium salt likit tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

One hit onder army önerebilirim, salt mıydı saltı var mıydı hatırlamıyorum ama internette satılanları sahte diye biliyorum çünkü üretimi kestiler. Kullanılmış olarak satanlar var ama kesinlikle öneririm aroması bence tam sizlik. Nasty'nin mevyeli olan likitlerini bu kategoride iyi diyorlar bayağı. Onun dışında dinner Lady'nin lemon Tart'ını önerebilirim.

One hit onder army önerebilirim, salt mıydı saltı var mıydı hatırlamıyorum ama internette satılanları sahte diye biliyorum çünkü üretimi kestiler. Kullanılmış olarak satanlar var ama kesinlikle öneririm aroması bence tam sizlik. Nasty'nin mevyeli olan likitlerini bu kategoride iyi diyorlar bayağı. Onun dışında dinner Lady'nin lemon Tart'ını önerebilirim.
Sağolun hocam bulabilirsem bakıcam

Nasty cushman
Dinner lady berry tart ve lemon tart
loaded glazed donut
the milkman
yogi granola bar

Tam olarak hangi aromayı sevdiysen daha fazla öneri yapabilirim cushman ve berry tart daha çok meyve baskın diğerleri pastane baskın.

Nasty cushman
Dinner lady berry tart ve lemon tart
loaded glazed donut
the milkman
yogi granola bar

Tam olarak hangi aromayı sevdiysen daha fazla öneri yapabilirim cushman ve berry tart daha çok meyve baskın diğerleri pastane baskın.
Hocam sağolun. Nasty için (özellikle gördüğüm asap grape) aşırı beğenenler de oluyor nefret edenler de. Risksiz şunu al arkana yaslan diyebileceğiniz nasty aroması var mı? Cushman'i de düşündüm ama onu da çok sevmeyenlerin olduğunu görünce bi tedirgin oldum.

Hocam sağolun. Nasty için (özellikle gördüğüm asap grape) aşırı beğenenler de oluyor nefret edenler de. Risksiz şunu al arkana yaslan diyebileceğiniz nasty aroması var mı? Cushman'i de düşündüm ama onu da çok sevmeyenlerin olduğunu görünce bi tedirgin oldum.
asap grape salt kullandım gk2 cihazda. Nefret ettim rezalet bir aroma bana göre.
Likit işi kişiye göre değiştiği için maalesef öyle bir likit bulamassınız hepsini tek tek denemek lazım. Yurtdışında olsak vapeshoplarda likitleri deneyebiliyorsun hazır atomizerlerde.

@ard50500 @v3rtecc hocalarım esf foruma 1 hafta önce kayıt oldum fakat bir türlü onaylayamadılar. Bir bağlantınız varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz? Adminlere iletebilirseniz oradaki tedarikçilerden almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden. Nick: wortinarius

@ard50500 @v3rtecc hocalarım esf foruma 1 hafta önce kayıt oldum fakat bir türlü onaylayamadılar. Bir bağlantınız varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz? Adminlere iletebilirseniz oradaki tedarikçilerden almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden. Nick: Wortinarius.

Orası biraz tuhaf hocam, bende bir hesap oluşturdum 2 haftada onaylandı başka bir tane açtım 12 saat geçmeden onaylandı. Cihaz ismini falan farklı girip yeni bir hesap açmayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı