Prens izlemek için HBO Max alınır mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba YT de sık sık prens shortları izliyorum. Denk geliyor bende geçmeyip izliyorum. İlk sezonu bir şekilde farklı yerlerden izleyerek bitirdim. Ama HBO Max almak var aklımda 1-2 haftada fokuslanıp izler bitiririm diyorum. Sizce almaya değer mi? Hepsiburada ile ucuza geliyormuş sanırım ama ben büyük ihtimal direk tekli paket alırım eğer alırsam.

Hepsi burada premium al 1 aylık Max hediye ediyor ben öyle yaptım

Bir de Harry Potter dizisi çıkacak orada, aileniz veya siz ilgileniyorsanız olabilir. Aylık paket alıp belirli zamanlarda açtırabilirsiniz.

Bir de Harry Potter dizisi çıkacak orada, aileniz veya siz ilgileniyorsanız olabilir. Aylık paket alıp belirli zamanlarda açtırabilirsiniz.

Hocam Harry Potter film serisi de var mı? Yoksa sadece dizisi mi olacak? Yanlış bilmiyorsam Warner Bros. içerikleri de olacakmış platformda.

O zaman 1 TL'ye bir ay izlersin hocam.

Bu Hepsiburada yöntemiyle her ay HBO Max üyeliği alabilir miyiz? Yani ilk ay 1 lira sonra her ay 50 TL.

Film serisi BluTV'de mevcut, Hepsiburada onu da veriyor. Ama dizi daha çekim aşamasında.

Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…