Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Merhaba. Benim bir tane klavyem var. Ben bir tane monitör alsam klavyem ile monitör bağlanır mı?
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2022 #2 Monitörü kasaya bağlayabilirsiniz, all in One monitör ise dediğiniz olabilir.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 Kendook dedi: Monitörü kasaya bağlayabilirsiniz, all in One monitör ise dediğiniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kasa olmayacak. Ben diyorum ki; klavyeyi yeni monitör alıp bağlanır mı diyorum.
Kendook dedi: Monitörü kasaya bağlayabilirsiniz, all in One monitör ise dediğiniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kasa olmayacak. Ben diyorum ki; klavyeyi yeni monitör alıp bağlanır mı diyorum.
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2022 #4 Chotsu dedi: Hayır. Kasa olmayacak. Ben diyorum ki; klavyeyi yeni monitör alıp bağlanır mı diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinden bir şey anlamadım.
Chotsu dedi: Hayır. Kasa olmayacak. Ben diyorum ki; klavyeyi yeni monitör alıp bağlanır mı diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinden bir şey anlamadım.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #5 Kendook dedi: Hocam dediğinden bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben monitör alıp klavyeye nasıl bağlayacağımı soruyorum
Kendook dedi: Hocam dediğinden bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben monitör alıp klavyeye nasıl bağlayacağımı soruyorum
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2022 #6 Chotsu dedi: Ben monitör alıp klavyeye nasıl bağlayacağımı soruyorum Genişletmek için tıkla... Monitör klavyeye bağlanır mı? Görüntü mü alacaksın monitörden?
Chotsu dedi: Ben monitör alıp klavyeye nasıl bağlayacağımı soruyorum Genişletmek için tıkla... Monitör klavyeye bağlanır mı? Görüntü mü alacaksın monitörden?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.095 Makaleler 1 Çözümler 573 19 Mart 2022 #7 Kendook dedi: Monitörü kasaya bağlayabilirsiniz, all in One monitör ise dediğiniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin, sadece AiO PC'lerde takılır diye genelleme yapmak yanlış. Monitörünüzde USB slotu varsa takabilirsiniz.
Kendook dedi: Monitörü kasaya bağlayabilirsiniz, all in One monitör ise dediğiniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin, sadece AiO PC'lerde takılır diye genelleme yapmak yanlış. Monitörünüzde USB slotu varsa takabilirsiniz.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 20 Mart 2022 #8 GFYT dedi: Yanlış bilgi vermeyin, sadece AiO PC'lerde takılır diye genelleme yapmak yanlış. Monitörünüzde USB slotu varsa takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar olmadan ne işe yarayacak monitöre bağlanan klavye? Kasa olmayacak diyor ısrarla adam.
GFYT dedi: Yanlış bilgi vermeyin, sadece AiO PC'lerde takılır diye genelleme yapmak yanlış. Monitörünüzde USB slotu varsa takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar olmadan ne işe yarayacak monitöre bağlanan klavye? Kasa olmayacak diyor ısrarla adam.