adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #1 https://www.hepsiburada.com/preo-mcn01-combo-gaming-set-p-HBCV000018AZ1E?magaza=Technofashion Merhaba buradaki laptop fanı iyi mi yani iyi soğutuyor mu? Not: Oyun için değildir normal kullanım içindir.
https://www.hepsiburada.com/preo-mcn01-combo-gaming-set-p-HBCV000018AZ1E?magaza=Technofashion Merhaba buradaki laptop fanı iyi mi yani iyi soğutuyor mu? Not: Oyun için değildir normal kullanım içindir.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 adoyad dedi: https://www.hepsiburada.com/preo-mcn01-combo-gaming-set-p-HBCV000018AZ1E?magaza=Technofashion Merhaba buradaki laptop fanı iyi mi yani iyi soğutuyor mu? Not: Oyun için değildir normal kullanım içindir. Genişletmek için tıkla... Normal kullanım için soğutucuya gerek yok direk yükseltici alabilirsin.
adoyad dedi: https://www.hepsiburada.com/preo-mcn01-combo-gaming-set-p-HBCV000018AZ1E?magaza=Technofashion Merhaba buradaki laptop fanı iyi mi yani iyi soğutuyor mu? Not: Oyun için değildir normal kullanım içindir. Genişletmek için tıkla... Normal kullanım için soğutucuya gerek yok direk yükseltici alabilirsin.
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 SEMIKAANCAKIR dedi: Normal kullanım için soğutucuya gerek yok direk yükseltici alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım temizliğini termal macununu vs her şeyi yaptım daha hale sıcıklıklar 65'lerde geziyor.
SEMIKAANCAKIR dedi: Normal kullanım için soğutucuya gerek yok direk yükseltici alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım temizliğini termal macununu vs her şeyi yaptım daha hale sıcıklıklar 65'lerde geziyor.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 adoyad dedi: Yaptım temizliğini termal macununu vs her şeyi yaptım daha hale sıcıklıklar 65'lerde geziyor. Genişletmek için tıkla... Boşta mı oyunda mı?
adoyad dedi: Yaptım temizliğini termal macununu vs her şeyi yaptım daha hale sıcıklıklar 65'lerde geziyor. Genişletmek için tıkla... Boşta mı oyunda mı?
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: Normal kullanım için soğutucuya gerek yok direk yükseltici alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine de iyi soğutuyor mu peki. Yavuz_Çetin dedi: Boşta mı oyunda mı? Genişletmek için tıkla... Boşta.
SEMIKAANCAKIR dedi: Normal kullanım için soğutucuya gerek yok direk yükseltici alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yine de iyi soğutuyor mu peki. Yavuz_Çetin dedi: Boşta mı oyunda mı? Genişletmek için tıkla... Boşta.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #6 adoyad dedi: Yaptım temizliğini termal macununu vs her şeyi yaptım daha hale sıcıklıklar 65'lerde geziyor. Genişletmek için tıkla... 65 sıkıntılı bir değer değil. Güç seçeneklerinden dengeli de mi diye bir bak derim. adoyad dedi: Yine de iyi soğutuyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde bu tarz bir cihaz var, 62 dereceden 59'a düşürüyor yani 3 derece.
adoyad dedi: Yaptım temizliğini termal macununu vs her şeyi yaptım daha hale sıcıklıklar 65'lerde geziyor. Genişletmek için tıkla... 65 sıkıntılı bir değer değil. Güç seçeneklerinden dengeli de mi diye bir bak derim. adoyad dedi: Yine de iyi soğutuyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde bu tarz bir cihaz var, 62 dereceden 59'a düşürüyor yani 3 derece.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #7 Tek fanlı model olduğu için biraz daha fazla iyi soğutur ancak max 5-6 derece değişir.
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #8 Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 15 Ağustos 2022 #9 5 parçalı laptop soğutucu, hoparlör, kulaklık, mouse, mousepad seti 5 dolara (88,90 TL) satılıyor. Ne kadar iyi olduğunu siz oradan kendiniz anlayın.
5 parçalı laptop soğutucu, hoparlör, kulaklık, mouse, mousepad seti 5 dolara (88,90 TL) satılıyor. Ne kadar iyi olduğunu siz oradan kendiniz anlayın.
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #10 ulpian dedi: 5 parçalı laptop soğutucu, hoparlör, kulaklık, mouse, mouse pad seti 5 dolara (88, 90 TL) satılıyor. Ne kadar iyi olduğunu siz oradan kendiniz anlayın. Genişletmek için tıkla... Ben sadece iyi soğutuyor mu yani F/P ürünümü diye sormuştum
ulpian dedi: 5 parçalı laptop soğutucu, hoparlör, kulaklık, mouse, mouse pad seti 5 dolara (88, 90 TL) satılıyor. Ne kadar iyi olduğunu siz oradan kendiniz anlayın. Genişletmek için tıkla... Ben sadece iyi soğutuyor mu yani F/P ürünümü diye sormuştum