HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 8 Ocak 2023 #1 Preo MG18 Mouse'ım var ve DPI olarak tuş ayarlarından en düşüğün bir yükseğini seçiyorum ve kaç DPI bilyorum kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilir mi? (en yüksek 6400 DPI)
Preo MG18 Mouse'ım var ve DPI olarak tuş ayarlarından en düşüğün bir yükseğini seçiyorum ve kaç DPI bilyorum kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilir mi? (en yüksek 6400 DPI)
Çözüm K K Kiznaiver 8 Ocak 2023 Büyük ihtimal 800 veya 1600 DPI kullanıyorsunuz. Rampage'in driver'ı da mouse üzerine çalışıyor. Oradan deneyebilir, ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Büyük ihtimal 800 veya 1600 DPI kullanıyorsunuz. Rampage'in driver'ı da mouse üzerine çalışıyor. Oradan deneyebilir, ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 Büyük ihtimal 800 veya 1600 DPI kullanıyorsunuz. Rampage'in driver'ı da mouse üzerine çalışıyor. Oradan deneyebilir, ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Büyük ihtimal 800 veya 1600 DPI kullanıyorsunuz. Rampage'in driver'ı da mouse üzerine çalışıyor. Oradan deneyebilir, ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 8 Ocak 2023 #3 Kiznaiver dedi: Büyük ihtimal 800 veya 1600 DPI kullanıyorsunuz. Rampage'in Driver'ı da mouse üzerine çalışıyor. Oradan deneyebilir, ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Büyük ihtimal 800 veya 1600 DPI kullanıyorsunuz. Rampage'in Driver'ı da mouse üzerine çalışıyor. Oradan deneyebilir, ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.