glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.383 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 21 Mart 2022 #1 Boşluk tuşu adam gibi basmıyor. Tellerini falan değiştirdim, sonuç nafile. Hangi tuşla değiştireyim sizce?
Boşluk tuşu adam gibi basmıyor. Tellerini falan değiştirdim, sonuç nafile. Hangi tuşla değiştireyim sizce?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #2 glikojen dedi: Boşluk tuşu adam gibi basmıyor. Tellerini falan değiştirdim, sonuç nafile. Hangi tuşla değiştireyim sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer kenar taraflardan bahsediyorsan o çoğu klavyede normal. Tel bir tık kalını varsa o çok daha iyi olur.
glikojen dedi: Boşluk tuşu adam gibi basmıyor. Tellerini falan değiştirdim, sonuç nafile. Hangi tuşla değiştireyim sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer kenar taraflardan bahsediyorsan o çoğu klavyede normal. Tel bir tık kalını varsa o çok daha iyi olur.
B BerkayÇakır Femtopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #3 Aga bir tuşta takılı kalıyor ve tuşları hemen silindi. USB algılamıyor.