kanka ben bu kulaklığı geçenlerde 177 tl'ye aldım şu anki fiyatı 250 tl ses aklitesinden ben baya memnunum kulaklıpın programı var kullanım klavuzundaki link aracılığı ile indirebilirsin ben memnun kaldım baya
kanka ben bu kulaklığı geçenlerde 177 tl'ye aldım şu anki fiyatı 250 tl ses aklitesinden ben baya memnunum kulaklıpın programı var kullanım klavuzundaki link aracılığı ile indirebilirsin ben memnun kaldım baya
Linki tekrar denediğimde geçersiz oldu ama ses ayarlarından ses Denetim Masası'na girdim oradanda uzamsal ses yazan yerde Windows Sonic'i seçtikten sonra enhancements bölümü var oradanda Virtual sound ve loudness equlization'u seçip daha kaliteli ses almayı başardım
Kanka ben bu kulaklığı geçenlerde 177 TL'ye aldım şu anki fiyatı 250 TL ses aklitesinden ben bayağı memnunum kulaklıpın programı var kullanım klavuzundaki link aracılığı ile indirebilirsin ben memnun kaldım bayağı.