Preo My Sound MS30 vs JBL E500BT

Cianko47

Hectopat
Daha fazla  
Preo My Sound MS30 mu sizce daha iyi yoksa JBL E500BT mi? Dışarıya ses vermesin, ses kalitesi güzel olsun, PUBG Mobile'de güzel bir oyun deneyimi versin istiyorum, hangi kulaklık daha iyi? Bir de JBL E500BT ort. Fiyatı 280 ama N11'de 175'e var. (N11'deki sadece kapıda ödeme). N11'e bu konuda güvenilir mi? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Preo MY Sound MS30 mu sizce daha iyi yoksa JBL E500BT mi? Dışarıya ses vermesin, ses kalitesi güzel olsun, PUBG Mobile'de güzel bir oyun deneyimi versin istiyorum, hangi kulaklık daha iyi? Bir de JBL E500BT ort. Fiyatı 280 ama N11'de 175'e var. (N11'deki sadece kapıda ödeme). N11'e bu konuda güvenilir mi? Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Bu arada karşılaştırmada tüm Preo'lar vs JBL E500BT de olabilir. Bir de kulağa fazla baskı yapmasın, terletmesin istiyorum

Son düzenleme:
Preo almanızı önermem. JBL markasının daha iyi olduğu besbelli.

Bluetooth kulaklık ile güzel bir oyun deneyimi alamayabilirsiniz. Gecikme yaşayabilirsiniz.

N11'deki ürün bu ise çakma bir ürün olduğunu düşünüyorum. Resimlerden anlaşılıyor. Almayın buradan.

Ben size E500BT modelini önermem. İlk kez duydum bu modeli. Tabii ki ilk kez duymam çakma olduğu anlamına gelmez fakat güven vermedi.

Preo almanızı önermem. JBL markasının daha iyi olduğu besbelli.

Bluetooth kulaklık ile güzel bir oyun deneyimi alamayabilirsiniz. Gecikme yaşayabilirsiniz.

N11'deki ürün bu ise çakma bir ürün olduğunu düşünüyorum. Resimlerden anlaşılıyor. Almayın buradan.

Ben size E500BT modelini önermem. İlk kez duydum bu modeli. Tabii ki ilk kez duymam çakma olduğu anlamına gelmez fakat güven vermedi.
Birkaç arkadaşım kullanıyor 1 yıldır kullanan var memnunmuş

Rica ederim. Böyle önemli durumlarda yardım etmezsem içime sinmiyor. Ben de iyi geceler dilerim.

Öneri isterseniz de şu güzeldir. Markanın kalitesi zaten belli. Fiyatı da güzel. Oyunda gecikme sorun olmaz, ben kablosuz kulaklık rahatlığı isterim diyorsanız bu ürünü çok seveceğinize eminim. Kararınızı merak ediyorum.

Öneriniz ilgimi çekti gerçekten yüksek kalite sertifikası da var. Birkaç güne kulaklık sipariş edeceğim. Bu kulaklığı da göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim. Kararımı verince size bildireceğim
Rica ederim. Böyle önemli durumlarda yardım etmezsem içime sinmiyor. Ben de iyi geceler dilerim.

Öneri isterseniz de şu güzeldir. Markanın kalitesi zaten belli. Fiyatı da güzel. Oyunda gecikme sorun olmaz, ben kablosuz kulaklık rahatlığı isterim diyorsanız bu ürünü çok seveceğinize eminim. Kararınızı merak ediyorum.

269 TL'ye Hepsiburada'danAnker soundcore life q10 sipariş ettim. Videolarını izledim gerçekten güzel bir kulaklığa benziyor. Size çok ama çok teşekkür ediyorum önerdiğiniz için belki de siz olmasaydınız bu kulaklığı bulamazdım. Tekrardan çok ama çok teşekkürler...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı