T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 25 Mayıs 2020 #1 Preo MyGame MMX07 mousem var, sol tık çalışmıyor. Mousenin sol tık'ını elimle çıkarırsam geri takabilir miyim? Veya başka çözüm yolları var mı?
Preo MyGame MMX07 mousem var, sol tık çalışmıyor. Mousenin sol tık'ını elimle çıkarırsam geri takabilir miyim? Veya başka çözüm yolları var mı?
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #2 Tqlha dedi: Preo MyGame MMX07 mousem var, sol tık çalışmıyor. Mousenin sol tık'ını elimle çıkarırsam geri takabilir miyim? Veya başka çözüm yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Alalı ne kadar oldu? Sol tıkı çok kullandıysanız başka bir mause almanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Tqlha dedi: Preo MyGame MMX07 mousem var, sol tık çalışmıyor. Mousenin sol tık'ını elimle çıkarırsam geri takabilir miyim? Veya başka çözüm yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Alalı ne kadar oldu? Sol tıkı çok kullandıysanız başka bir mause almanızı öneririm.
KS KS T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 25 Mayıs 2020 #3 Sam Bridges dedi: Alalı ne kadar oldu? Sol tıkı çok kullandıysanız başka bir mause almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 5-6 ay veya daha fazla. Sol tıkı baya kullandım. Ama öncedende böyle olmuştu baya oldu hatta, bir kaç gün sonra düzeldi hepsi. Artı 0 Eksi
Sam Bridges dedi: Alalı ne kadar oldu? Sol tıkı çok kullandıysanız başka bir mause almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 5-6 ay veya daha fazla. Sol tıkı baya kullandım. Ama öncedende böyle olmuştu baya oldu hatta, bir kaç gün sonra düzeldi hepsi.
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 Tqlha dedi: 5-6 ay veya daha fazla. Sol tıkı baya kullandım. Ama öncedende böyle olmuştu baya oldu hatta, bir kaç gün sonra düzeldi hepsi. Genişletmek için tıkla... Mausenizde vida yeri varsa sökmeyi deneyin ya da önce nasıl çözdüyseniz öyle çözmeyi deneyin sorununuzu. Tavsiyem yeni bir mause almanız olur. Artı 0 Eksi
Tqlha dedi: 5-6 ay veya daha fazla. Sol tıkı baya kullandım. Ama öncedende böyle olmuştu baya oldu hatta, bir kaç gün sonra düzeldi hepsi. Genişletmek için tıkla... Mausenizde vida yeri varsa sökmeyi deneyin ya da önce nasıl çözdüyseniz öyle çözmeyi deneyin sorununuzu. Tavsiyem yeni bir mause almanız olur.
KS KS T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 25 Mayıs 2020 #5 Sam Bridges dedi: Mausenizde vida yeri varsa sökmeyi deneyin ya da önce nasıl çözdüyseniz öyle çözmeyi deneyin sorununuzu. Tavsiyem yeni bir mause almanız olur. Genişletmek için tıkla... Vida yeri göremiyorum. Önceden bir şey yapmamıştım kendi kendine bir kaç güne çözülmüştü. Elimle çıkarsam bir şey olur mu? Artı 0 Eksi
Sam Bridges dedi: Mausenizde vida yeri varsa sökmeyi deneyin ya da önce nasıl çözdüyseniz öyle çözmeyi deneyin sorununuzu. Tavsiyem yeni bir mause almanız olur. Genişletmek için tıkla... Vida yeri göremiyorum. Önceden bir şey yapmamıştım kendi kendine bir kaç güne çözülmüştü. Elimle çıkarsam bir şey olur mu?
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #6 Tqlha dedi: Vida yeri göremiyorum. Önceden bir şey yapmamıştım kendi kendine bir kaç güne çözülmüştü. Elimle çıkarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Tqlha dedi: Vida yeri göremiyorum. Önceden bir şey yapmamıştım kendi kendine bir kaç güne çözülmüştü. Elimle çıkarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez.
KS KS T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 28 Mayıs 2020 #7 Elimle çıkarmadım, vida yerleri mousenin altındaki ped gibi şeylerin altındaymış. Vidaları çıkardım ama mousenin içini açamıyorum. Artı 0 Eksi
Elimle çıkarmadım, vida yerleri mousenin altındaki ped gibi şeylerin altındaymış. Vidaları çıkardım ama mousenin içini açamıyorum.