E Efe demirhannn Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 2 6 Ağustos 2020 #1 Beyler kulaklık bugün geldi şarj ünitesini sallayınca ses geliyor bir kulaklığı sallayınca ses geliyor bir kulaklık diğerinden hızlı şarjı bitiyor yemin ederim yarın suç duyurusunda bulunmaya gideceğim normal midir bu sorunlar vallahi billa.
Beyler kulaklık bugün geldi şarj ünitesini sallayınca ses geliyor bir kulaklığı sallayınca ses geliyor bir kulaklık diğerinden hızlı şarjı bitiyor yemin ederim yarın suç duyurusunda bulunmaya gideceğim normal midir bu sorunlar vallahi billa.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 6 Ağustos 2020 #2 Preo kulakiçi kulaklığımın (neden aldım bilmiyorum) 1 hafta geçmeden mikrofon bölümü parçalandı. Pijamamın cebine koymuştum sadece. Preo almayın, aldırtmayın.
Preo kulakiçi kulaklığımın (neden aldım bilmiyorum) 1 hafta geçmeden mikrofon bölümü parçalandı. Pijamamın cebine koymuştum sadece. Preo almayın, aldırtmayın.
Dwelf Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 327 Yer Grozny Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #3 Ben Preo kablolu kulaklığını aldım, memnum ama başta bazı sıkıntılar oldu, Preo genel olarak bozuk oluyor. Eğer paranız varsa Preo almayın.
Ben Preo kablolu kulaklığını aldım, memnum ama başta bazı sıkıntılar oldu, Preo genel olarak bozuk oluyor. Eğer paranız varsa Preo almayın.