ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 10 Nisan 2023 #11 BerkayZ87 dedi: Sadece bu forumda bile tonlarca kulaklık incelemesi var. 1-2 tanesini inceleyip fikir edinip buna göre kendiniz de bir inceleme hazırlayabilirsiniz belki? Bu incelemeye güzel diyorsanız hiç inceleme okumamışsınız bence. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ama motive edersek daha güzel olur bir sonraki.
BerkayZ87 dedi: Sadece bu forumda bile tonlarca kulaklık incelemesi var. 1-2 tanesini inceleyip fikir edinip buna göre kendiniz de bir inceleme hazırlayabilirsiniz belki? Bu incelemeye güzel diyorsanız hiç inceleme okumamışsınız bence. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ama motive edersek daha güzel olur bir sonraki.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #12 547468 dedi: Hocam konudan rahatsız olduysanız raporlayabilirsiniz 3-4 kere aynı şeyi tekrar etmenin manası yok. Konu sahibi hatasını anladı. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yazmıyorum ki. Ne yapabilirim diye soruyor, ben de cevabını veriyorum.
547468 dedi: Hocam konudan rahatsız olduysanız raporlayabilirsiniz 3-4 kere aynı şeyi tekrar etmenin manası yok. Konu sahibi hatasını anladı. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yazmıyorum ki. Ne yapabilirim diye soruyor, ben de cevabını veriyorum.
Mamidxg Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 26 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #13 Yanlış anlamazsan bana mesaj kısmından yazabilir misin? İşlemcisi ısınan kişiyim.