PresentMon_x64 nedir?

Arda Cann

Femtopat
Merhaba, bugün görev yöneticisini açtığımda garip işlemler fark ettim ''nvrla, Presentmon-x64 vs.'' bunlar nedir?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    192,9 KB · Görüntüleme: 970
PresentMon, Intel'de bir geliştirici tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir araçtır. Altındaki Windows işletim sistemini “present” komutları için izlemek üzere olay izlemeyi kullanır ve bunlar hakkındaki bilgileri günlüğe kaydeder.

System Settings Broker ise System32 içerisinde yer alan bir şey. Bilgisayarın önemli işlevlerini yerine getiriyor. Yani zararlı bir işlem yapmıyor.

System Setting Broker tam emin değilim. Ama zararlı bir şey değil.

"nvrla" bilmiyorum onu.

Son düzenleme:
PresentMon, Intel'de bir geliştirici tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir araçtır. Altındaki Windows işletim sistemini “present” komutları için izlemek üzere olay izlemeyi kullanır ve bunlar hakkındaki bilgileri günlüğe kaydeder.

System Settings Broker ise System32 içerisinde yer alan bir şey. Bilgisayarın önemli işlevlerini yerine getiriyor. Yani zararlı bir işlem yapmıyor.

System Setting Broker tam emin değilim. Ama zararlı bir şey değil.

"nvrla" bilmiyorum onu.
Nvidia Container'in üstündeki işlem nedir peki? Nvidia'nın kendi işlemi olduğu gözüküyor. Adını ilk defa gördüm.

@Arda Cann
Kardeşim sende çok şüpheci davranıyorsun. Kim bilir kaç konu açmışsındır buna benzer... Takma kafana. Kaspersky Free indir ve ne indirdiğine dikkat et bu kadar şühpeci davranırsan yakında aklını kaybedersin. Şimdiden 2 tane böyle konu açmışsın bile.

Kardeşim sende çok şüpheci davranıyorsun. Kim bilir kaç konu açmışsındır buna benzer... Takma kafana. Kaspersky Free indir ve ne indirdiğine dikkat et bu kadar şühpeci davranırsan yakında aklını kaybedersin. Şimdiden 2 tane böyle konu açmışsın bile.
Kanka kasa yeni olduğu için çok takıyorum. Yoksa sanmıyorum bu kadar şüpheci yaklaşacağımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı