Nvidia Container'in üstündeki işlem nedir peki? Nvidia'nın kendi işlemi olduğu gözüküyor. Adını ilk defa gördüm.PresentMon, Intel'de bir geliştirici tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir araçtır. Altındaki Windows işletim sistemini “present” komutları için izlemek üzere olay izlemeyi kullanır ve bunlar hakkındaki bilgileri günlüğe kaydeder.
System Settings Broker ise System32 içerisinde yer alan bir şey. Bilgisayarın önemli işlevlerini yerine getiriyor. Yani zararlı bir işlem yapmıyor.
System Setting Broker tam emin değilim. Ama zararlı bir şey değil.
"nvrla" bilmiyorum onu.
Kanka kasa yeni olduğu için çok takıyorum. Yoksa sanmıyorum bu kadar şüpheci yaklaşacağımı.Kardeşim sende çok şüpheci davranıyorsun. Kim bilir kaç konu açmışsındır buna benzer... Takma kafana. Kaspersky Free indir ve ne indirdiğine dikkat et bu kadar şühpeci davranırsan yakında aklını kaybedersin. Şimdiden 2 tane böyle konu açmışsın bile.
Yeni eski farketmez takma bu kadar!Kanka kasa yeni olduğu için çok takıyorum. Yoksa sanmıyorum bu kadar şüpheci yaklaşacağımı.
Tam ismini yazar mısın?Nvidia Container'in üstündeki işlem nedir peki? Nvidia'nın kendi işlemi olduğu gözüküyor. Adını ilk defa gördüm.
nvfvsdksvc_x64 tam ismiTam ismini yazar mısın?
nvfvsdksvc_x64 tam ismi
Asıl bilgisayar yeni ise takmaman gerekir. Uzun vadede gariplikler görürsen şüphelen.Kanka kasa yeni olduğu için çok takıyorum. Yoksa sanmıyorum bu kadar şüpheci yaklaşacağımı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.