Çözüldü Press Any Key To Boot From USB Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cnbzmert

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 8.1 İSO dosyasını Rufus programı ile USB'ye yazdım. Yeniden başlattım ve f12'ye basarak USB Aygıtımı seçtim. Seçtikten sonra ''Press Any Key To Boot From CD'' Hatasını verdi. Uefi kurulum yapmıyorum. Forumda anlatılan şekilde Rufus'la yazdım fakat böyle hata verdi. Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Bu bir hata değil. Ben de USB'den kurulum yaparım. Boot ederken "Press any key to boot from CD or DVD" diye çıkar. Siz kurmaya devam edin. Ayrıca, eğer anakartınız UEFI destekliyorsa UEFI kurulum yapın. Emin olun Legacy kurulumdan daha hızlı olur. Ayrıca bilgisayarınız daha hızlı çalışır.

Çıktı bu yazı fakat sonrasında bilgisayarı yeniden açıyor kuruluma geçmiyor. Uefi desteklemiyor. Desteklese zaten hızlı olduğunu biliyorum ve uefi kurulum yaparım. :)

UEFI yoksa nedne UEFI kurmaya çalışıyorsun ? Rufus'tan MBR olarak USB belleği tekrar yazdır. Bu.
Öyle yaptım zaten üstad. Ama yinede birdaha biçimlendirip tekrar deneyeyim.

Böyle yaparak yazdırıyorum @MF. Doğru mu?
Ekran Alıntısı2.PNG

Evet doğru. Anakart modeli nedir ?

Press Any Key To Boot From CD yazısı geldiğinde klavyeden bir tuşa basıyorsun değil mi ?...
Evet basıyorum. Anakart modelini daha önce söylemiştim. Daha doğrusu AİDA 64'ten görüntü atmıştım. UEFİ desteği olup olmadığını sormuştum. Yok demiştin @MF. Acer Aspire 4820tg.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Windows 7 USB/DVD Download Tool programı ile yazdım İSO'yu ve sorun çözüldü. Format attım. Teşekkürler yardımlarınız için. Konuyu kilitleyebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı