Violence Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Selamün aleyküm, sabah bilgisayarı açtım ve direkt "please press del or F2 UEFI BIOS" yazılı bu ekranda takılı kaldı. BIOS güncel ama hala hata alıyorum. ASUS TUF Gaming B450M Pro II anakartım. Son düzenleme: 8 Eylül 2021
Selamün aleyküm, sabah bilgisayarı açtım ve direkt "please press del or F2 UEFI BIOS" yazılı bu ekranda takılı kaldı. BIOS güncel ama hala hata alıyorum. ASUS TUF Gaming B450M Pro II anakartım.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2021 #2 BIOS kullanıcı değişikleri sıfırlandığı için sizi uyarıyor, ayarları tekrar yapın diye. En temel sebebi BIOS pilinin bitmesi gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
BIOS kullanıcı değişikleri sıfırlandığı için sizi uyarıyor, ayarları tekrar yapın diye. En temel sebebi BIOS pilinin bitmesi gibi görünüyor.
KS KS Violence Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #3 Alfa Prime dedi: BIOS kullanıcı değişikleri sıfırlandığı için sizi uyarıyor, ayarları tekrar yapın diye. En temel sebebi BIOS pilinin bitmesi gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ne olacak reis şimdi. Violence dedi: Ne olacak reis şimdi. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden Windows yüklü olan SSD seçince PC tekrar açılıyor. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: BIOS kullanıcı değişikleri sıfırlandığı için sizi uyarıyor, ayarları tekrar yapın diye. En temel sebebi BIOS pilinin bitmesi gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ne olacak reis şimdi. Violence dedi: Ne olacak reis şimdi. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünden Windows yüklü olan SSD seçince PC tekrar açılıyor.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2021 #4 BIOS aç, boot seçeneğinde Windows 10 yüklü SSD'ni en üste taşı, F10 diyerek kaydet ve sistem açılsın, bu kadar. Artı 0 Eksi
BIOS aç, boot seçeneğinde Windows 10 yüklü SSD'ni en üste taşı, F10 diyerek kaydet ve sistem açılsın, bu kadar.
KS KS Violence Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #5 Alfa Prime dedi: BIOS aç, F10 diyerek kaydet ve sistem. Genişletmek için tıkla... Alfa Prime dedi: BIOS aç, boot seçeneğinde Windows 10 yüklü SSD'ni en üste taşı, F10 diyerek kaydet ve sistem açılsın, bu kadar. Genişletmek için tıkla... Boot da 1 slotta SSD var ama nafile kanka. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: BIOS aç, F10 diyerek kaydet ve sistem. Genişletmek için tıkla... Alfa Prime dedi: BIOS aç, boot seçeneğinde Windows 10 yüklü SSD'ni en üste taşı, F10 diyerek kaydet ve sistem açılsın, bu kadar. Genişletmek için tıkla... Boot da 1 slotta SSD var ama nafile kanka.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2021 #6 Violence dedi: Boot da 1 slotta SSD var ama nafile kanka. Genişletmek için tıkla... SSD olmayacak, Windows Manager olacak. Artı 0 Eksi
Violence dedi: Boot da 1 slotta SSD var ama nafile kanka. Genişletmek için tıkla... SSD olmayacak, Windows Manager olacak.
KS KS Violence Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #7 Alfa Prime dedi: SSD olmayacak, Windows Manager olacak. Genişletmek için tıkla... Evet reis öyle yazıyor. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: SSD olmayacak, Windows Manager olacak. Genişletmek için tıkla... Evet reis öyle yazıyor.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2021 #8 Farklı bir hata daha olmalı, sadece Boot hatası vermiyordur. Artı 0 Eksi
KS KS Violence Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #9 Alfa Prime dedi: Farklı bir hata daha olmalı, sadece boot hatası vermiyordur. Genişletmek için tıkla... SSD de bir sıkıntı olma ihtimali? Alfa Prime dedi: Farklı bir hata daha olmalı, sadece boot hatası vermiyordur. Genişletmek için tıkla... Ama öyle hiç açılmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Farklı bir hata daha olmalı, sadece boot hatası vermiyordur. Genişletmek için tıkla... SSD de bir sıkıntı olma ihtimali? Alfa Prime dedi: Farklı bir hata daha olmalı, sadece boot hatası vermiyordur. Genişletmek için tıkla... Ama öyle hiç açılmaz değil mi?