Çözüldü "Press F2 or DEL to enter UEFI settings" ekranı geliyor ve geri kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kekeke

Attopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda bu ekran geliyor ve kısa süre sonra ekran tamamen kararıyor.
F2 veya Del tuşuna basınca değişim yok. RAM'leri BIOS pilini ve anakart güç kablosunu çıkarıp taktım sonuç yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bence hayır. Amma kablonu değiştirin, öyle kullanmayın

Hikayeyi baştan anlatayım. Bir süre önce kulaklık takılıyken kablosu koptu ve aparatı içinde kaldı. Çıkarmaya uğraştım ama olmadi pek de üstüne düsmedim. Bugün su döküldü az miktarda ve PC'de sürekli kulaklık takilip cikarilirken gelen uyari sesi gelmeye basladi ben de PC'yi kapattim sonrasinda olan bu.

Çözdüm arkadaşlar. USB girişinde kalan parça yüzündenmiş. Anakarttaki USB kablosunu sökerek düzelttim.
Bence hayır. Amma kablonu değiştirin, öyle kullanmayın

Hikayeyi baştan anlatayım. Bir süre önce kulaklık takılıyken kablosu koptu ve aparatı içinde kaldı. Çıkarmaya uğraştım ama olmadi pek de üstüne düsmedim. Bugün su döküldü az miktarda ve PC'de sürekli kulaklık takilip cikarilirken gelen uyari sesi gelmeye basladi ben de PC'yi kapattim sonrasinda olan bu.

Çözdüm arkadaşlar. USB girişinde kalan parça yüzündenmiş. Anakarttaki USB kablosunu sökerek düzelttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…