S Sheamus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 185 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar işlemcimi değiştirdikten sonra bu hatayı almaya başladım. Klavye, mouse kullanamıyorum ve BIOS'a giremiyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2020
Arkadaşlar işlemcimi değiştirdikten sonra bu hatayı almaya başladım. Klavye, mouse kullanamıyorum ve BIOS'a giremiyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #2 Klavyeyi USB 2.0 girişine tak. Artı 0 Eksi
KS KS S Sheamus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 185 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #3 Denizeri24 dedi: Klavyeyi USB 2.0 girişine tak. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi neredeyse her USB girişinde denedim fakat olmadı. Artı 0 Eksi
Denizeri24 dedi: Klavyeyi USB 2.0 girişine tak. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi neredeyse her USB girişinde denedim fakat olmadı.
Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #4 Sheamus dedi: Klavyeyi neredeyse her USB girişinde denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırla o zaman. Edıt: Pili çıkar bekle veya CMOS reset tuşuna bas vs vs, hangisi mevcutsa. Artı 0 Eksi
Sheamus dedi: Klavyeyi neredeyse her USB girişinde denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırla o zaman. Edıt: Pili çıkar bekle veya CMOS reset tuşuna bas vs vs, hangisi mevcutsa.
KS KS S Sheamus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 185 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #5 Denizeri24 dedi: BIOS sıfırla o zaman. Edıt: Pili çıkar bekle veya CMOS reset tuşuna bas vs vs, hangisi mevcutsa. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp-taktım fakat yine bir işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Denizeri24 dedi: BIOS sıfırla o zaman. Edıt: Pili çıkar bekle veya CMOS reset tuşuna bas vs vs, hangisi mevcutsa. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp-taktım fakat yine bir işe yaramadı.
W WİNDOWS DOSTU Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 122 Çözümler 3 Yer Ankara / Eryaman 1 Ekim 2020 #6 Sheamus dedi: Arkadaşlar işlemcimi değiştirdikten sonra bu hatayı almaya başladım. Klavye, mouse kullanamıyorum ve BIOS'a giremiyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Eski işlemciniz neydi. Masaüstü bilgisayar ise tekrar bir işlemciyi takın. Düzelir belki. Artı 0 Eksi
Sheamus dedi: Arkadaşlar işlemcimi değiştirdikten sonra bu hatayı almaya başladım. Klavye, mouse kullanamıyorum ve BIOS'a giremiyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Eski işlemciniz neydi. Masaüstü bilgisayar ise tekrar bir işlemciyi takın. Düzelir belki.
KS KS S Sheamus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 185 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #7 WİNDOWS DOSTU dedi: Eski işlemciniz neydi. Masaüstü bilgisayar ise tekrar bir işlemciyi takın. Düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Eski işlemciyi takıp açmayı denedim fakat bu hatadan yine kurtulamadım. Artı 0 Eksi
WİNDOWS DOSTU dedi: Eski işlemciniz neydi. Masaüstü bilgisayar ise tekrar bir işlemciyi takın. Düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Eski işlemciyi takıp açmayı denedim fakat bu hatadan yine kurtulamadım.