Hocam ikinci elleri nasil bilmiyorum ama Cupra Ateca ya da Formentor baktiniz mi? Sorunuza gelecek olursak Elite paketler biraz bos ama superB nin ic hacmi ve yolda gidisi daha iyi olur diye dusunuyorum.Merhaba, 4 kişilik bir aileyiz ve 2M civarı sıfır araba bakıyoruz, Skoda modelleri dikkatimizi çekti fakat dolu paket Octavia ve boş paket SuperB arasında seçim yapamadık, sizce hangisini tercih etmeliyiz?
Hocam ikinci elleri nasıl bilmiyorum ama cupra ateca ya da formentor baktiniz mi? Sorunuza gelecek olursak Elite paketler biraz bos ama SuperB'nin ic hacmi ve yolda gidisi daha iyi olur diye dusunuyorum.
Evet hocam biraz oyle ama Ateca'ya bindim bana cok guzel geldi dusunebilirsiniz. Octavia ya da SuperB de guzel dusunce ikiside kesinlikle uzmeyecek arabalar, ozellikle bagaj konusundanHocam Ateca dışında dediğiniz arabalar genç işi babam istemiyor maalesef, Ateca modelini araştıracağım tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.