Prestige Octavia vs Elite SuperB

volodymr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 4 kişilik bir aileyiz ve 2M civarı sıfır araba bakıyoruz, Skoda modelleri dikkatimizi çekti fakat dolu paket Octavia ve boş paket SuperB arasında seçim yapamadık, sizce hangisini tercih etmeliyiz?

Merhaba, 4 kişilik bir aileyiz ve 2M civarı sıfır araba bakıyoruz, Skoda modelleri dikkatimizi çekti fakat dolu paket Octavia ve boş paket SuperB arasında seçim yapamadık, sizce hangisini tercih etmeliyiz?
Hocam ikinci elleri nasil bilmiyorum ama Cupra Ateca ya da Formentor baktiniz mi? Sorunuza gelecek olursak Elite paketler biraz bos ama superB nin ic hacmi ve yolda gidisi daha iyi olur diye dusunuyorum.

Hocam ikinci elleri nasıl bilmiyorum ama cupra ateca ya da formentor baktiniz mi? Sorunuza gelecek olursak Elite paketler biraz bos ama SuperB'nin ic hacmi ve yolda gidisi daha iyi olur diye dusunuyorum.

Hocam Ateca dışında dediğiniz arabalar genç işi babam istemiyor maalesef, Ateca modelini araştıracağım tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Octavia zaten sınıfının üstünde bir genişliği olan bir model. Dolu modeli de boş Superb'den daha çok tatmin eder. Octavia alın sedan alacaksanız. SUV istiyorsanız da Karoq var zaten. Bayi indirimleriyle o da bütçenize düşer.

Hocam Ateca dışında dediğiniz arabalar genç işi babam istemiyor maalesef, Ateca modelini araştıracağım tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Evet hocam biraz oyle ama Ateca'ya bindim bana cok guzel geldi dusunebilirsiniz. Octavia ya da SuperB de guzel dusunce ikiside kesinlikle uzmeyecek arabalar, ozellikle bagaj konusundan :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı