SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 8 Ağustos 2023 #11 Livo dedi: Volinin şalterini tek hatada kapatırsın Riven'e ile kolayca dodgeleyebiliyor skilleri e si hariç her şeyi alan etkili. Taşıma potansiyeli falan yok volinin tek başına. Genişletmek için tıkla... Hocam tek merak ettiğim nokta Riven'i alırsam yeni prestij çerçevesiyle mi gelecek yoksa eski mi internette ve YouTube'da araştırdım hiçbir bilgi yok.
Livo dedi: Volinin şalterini tek hatada kapatırsın Riven'e ile kolayca dodgeleyebiliyor skilleri e si hariç her şeyi alan etkili. Taşıma potansiyeli falan yok volinin tek başına. Genişletmek için tıkla... Hocam tek merak ettiğim nokta Riven'i alırsam yeni prestij çerçevesiyle mi gelecek yoksa eski mi internette ve YouTube'da araştırdım hiçbir bilgi yok.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 8 Ağustos 2023 #12 SensOuma dedi: Hocam tek merak ettiğim nokta Riven'i alırsam yeni prestij çerçevesiyle mi gelecek yoksa eski mi internette ve YouTube'da araştırdım hiçbir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Riot'a ticket atsanız ya hocam.
SensOuma dedi: Hocam tek merak ettiğim nokta Riven'i alırsam yeni prestij çerçevesiyle mi gelecek yoksa eski mi internette ve YouTube'da araştırdım hiçbir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Riot'a ticket atsanız ya hocam.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 8 Ağustos 2023 #13 Livo dedi: Riot'a ticket atsanız ya hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ticket attım teşekkürler.
Livo dedi: Riot'a ticket atsanız ya hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ticket attım teşekkürler.