M Maldino Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Sizce şu an devam eden etkinlik kartını alıp 2000 sembole alayım. Bir de prestij mağazasına düşer mi birikmiş ihtişamlı özüm var ne yapmalıyım sizce?
Sizce şu an devam eden etkinlik kartını alıp 2000 sembole alayım. Bir de prestij mağazasına düşer mi birikmiş ihtişamlı özüm var ne yapmalıyım sizce?
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #2 Maldino dedi: Sizce şu an devam eden etkinlik kartını alıp 2000 sembole alayım. Bir de prestij mağazasına düşer mi birikmiş ihtişamlı özüm var ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bence alma ben oyunu bırakalı bayağı oluyor ama bence en iyi Diana şu ejderhalı yanan bir köstüm vardı oydu en güzeli.
Maldino dedi: Sizce şu an devam eden etkinlik kartını alıp 2000 sembole alayım. Bir de prestij mağazasına düşer mi birikmiş ihtişamlı özüm var ne yapmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bence alma ben oyunu bırakalı bayağı oluyor ama bence en iyi Diana şu ejderhalı yanan bir köstüm vardı oydu en güzeli.