Prestij Master Yi alınır mı?

423693

Hectopat
Kart yolunu aldım küre alıyorum puanla ama Master'in prestiji bir daha gelmeyecek diye biliyorum.

Kart yolunu aldım küre alıyorum puanla ama Master'in prestiji bir daha gelmeyecek diye biliyorum.

Tüm kostümlere sahipsen seneye 3 yeniden işle alabilirsin onun haricinde evet başka alınma şekli yok ben tüm kostümlere sahibim oyunda eskinden 3 yeniden işlede prestij ve cevher kostümleri alınabiliyordu şu an kalktı o ama bu sene alamadığım prestij veya cevher kostümleri seneye 3 kostümü yeniden işlediğinde çıkabilecekmiş Riot'a sordum bizzat

Zengin değilseniz geri alamayacağınız paraları yatırmayın derim LoL oyununda Steam'deki gibi geri alma var mı pek bilmiyorum fakat yok diye düşünüyorum.

Eğer beğeniyorsanız olabilir, kostüm işi zevk sonuçta. Paranız da varsa neden olmasın?

Sanırım 200 puana da bir küre alınıyordu. O kostüme o kadar para vermektense bence küre açılımı yapın.

OTP Master Yi değilsen almanın pek bir mantığı bence yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…