TeşekkürlerOlimpin preworkout shotlarını denedim,Bigjoy denedim,Smash denedim,Boogieman denedim,SSN denedim,Kingsize denedim
Aralarında en iyisi bana etki edeni Boogieman ve kingsize idi geri kalanlar karıncalanma bile yapmadı(evet olimp bile yapmadı). Dediğin markayı duymadım daha önce ama içerikleri aynı çoğu pre workout ile. Pre workout kullanımı bana hala saçma geliyor kahve ile kafein tozu içincede bana aynı etki geliyor
Sizce hangisi daha iyi ve neden?Olimpin preworkout shotlarını denedim,Bigjoy denedim,Smash denedim,Boogieman denedim,SSN denedim,Kingsize denedim
Aralarında en iyisi bana etki edeni Boogieman ve kingsize idi geri kalanlar karıncalanma bile yapmadı(evet olimp bile yapmadı). Dediğin markayı duymadım daha önce ama içerikleri aynı çoğu pre workout ile. Pre workout kullanımı bana hala saçma geliyor kahve ile kafein tozu içincede bana aynı etki geliyor
grizzone.com.tr
Sizce hangisi daha iyi ve neden?
![]()
HIQ Smash Pro 2.0 325g
SKT: 02/27(Lemon)SKT: 05/27 (Cola)SKT: 02/27 (Tropical Punch)HIQ Smash Pro, antrenman performansını yükseltmek ve yorgunluk hissini azaltmak amacıyla üretilmiÅ bir pre-workout (antrenman öncesi) içeceÄidir. Enerji seviyesini iyileÅtirir, karnosin seviyelerini arttırır ve kaslarda...takehiq.com
![]()
PREFORCE PRO 400 GR 20 SERVIS
Egzersiz öncesi eki, performansı artırmak ve fiziksel aktivitenin faydalarını artırmak için egzersizden önce alınan bir tür besin takviyesidir.grizzone.com.tr
thirtyonetr.com
![]()
PERFORMANS
thirtyonetr.com
İkiside değil. Denersen gerçekten hissediceksin ne demek istediğimi. Servis sayılarının çokluğuna bakma 1 ölçeğin 1/6 sını 1 servis olarak yazıyorlar çünkü hepsini yazsalar yasal olarak satamazlar öyle bir preworkout sen düşün. İçeriğine ve kafein oranlarına bakman yeterli.
grizzone.com.tr
Niye bu kadar preworkout aldın anlamadım ama farkları içerikleri,Kafein olup olmaması. Bu arada bunların hepsi aromasız preworkout yani eskiden kullandığın şekerli şeylere hiç benzemiyor tadı yok etkisi çok. Arcanium v2 veya 31 ekstra caffeine alabilirsin.Eki Görüntüle 2304800
Hangisini almamı önerirsiniz? 3. pre workoutum olarak kullanacağım. Şuan 2. pre workout olarak bunu aldım. Ve bunların farkları neler?
![]()
PREFORCE PRO 400 GR 20 SERVIS
Egzersiz öncesi eki, performansı artırmak ve fiziksel aktivitenin faydalarını artırmak için egzersizden önce alınan bir tür besin takviyesidir.grizzone.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.