Preworkout yerine kafein hapı alınır mı?

emir unl

Decapat
Daha fazla  
Ailem preworkouta izin vermiyor onun yerine kafein hapı alsam ciddi bir etkisi olur mu hiçbir şeye yaramiyorsa hiç almayayım supplement. Hiçbir şey kullanmiyorum creatine vb degil de ailemden izin alabileceğim gelisime etkisi guzel ucuz supplement öneriniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Protein Ve Creatin dışında tam olarak verim alamadım diğer toz çeşitlerinden Pre Workout ilk kullanımda kaşındırdı sonradan etkisini yitirdi. Geceleri uyutmuyor ama alınır.

Supplementlerin yararlılığı kullanım amacına göre değişir, sen atrenmanda çok yoruluyorum dersen preworkout alman gerekir, protein ihtiyacımı karşılayamıyorum dersen protein tozu, kaslarım büyümüyor dersen creatin alman gerekir, ailenden izin almadan kullanmanı önermem, aslında öyle çok abartılacak bir şey değil ama toz halinde olduğu için karşı çıkılıyor genelde, şupreworkoutu kullandım bir süre, gayet iyiydi, tekrarlarım arttı, kilolarım arttı, içinde proteininden tut creatin amino asitler cart curt bir sürü şey var hem de güvenilir bir marka, öneriyorum, antrenmandan 10 dk önce içiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…