düşünen adam550000 Femtopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar ilk defa prezervatif aldim açtım ama ben kuru bir şey bekliyordum elime aldigimda ıslaktı. Normal mi böyle mi olacak prezervatif? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2023
Arkadaşlar ilk defa prezervatif aldim açtım ama ben kuru bir şey bekliyordum elime aldigimda ıslaktı. Normal mi böyle mi olacak prezervatif?
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 27 Mayıs 2023 #2 düşünen adam550000 dedi: Arkadaşlar ilk defa prezervatif aldim açtım ama ben kuru bir şey bekliyordum elime aldigimda ıslaktı. Normal mi böyle mi olacak prezervatif? Genişletmek için tıkla... Islak olması normal. Geciktiricili versiyon aldıysan normal. Kayganlaştırıcı zevk verici olanlar da var. Ondan almış olabilirsin.
düşünen adam550000 dedi: Arkadaşlar ilk defa prezervatif aldim açtım ama ben kuru bir şey bekliyordum elime aldigimda ıslaktı. Normal mi böyle mi olacak prezervatif? Genişletmek için tıkla... Islak olması normal. Geciktiricili versiyon aldıysan normal. Kayganlaştırıcı zevk verici olanlar da var. Ondan almış olabilirsin.