Prime A320M-E ikinci Team Force birince slotta çalışmadı

selims07x

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
PRIME A320M-E
İşlemci
ryzen 3 1300x
Arkadaşlar Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance TLTYD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram RAM aldım ilk başta taktığım zaman 16 GB olan ramın 16,0 GB (kullanılabilir: 7,93 GB) olarak gösteriyordu. Ben de RAM'leri teker teker denedim ilk RAM'ı birinci slotta ve ikinci slotta çalıştı fakat ikinci RAM birinci slotta çalışmadı ama ikinci slotta çalıştı. Anakartım Prime A320M-E ve anakartımda sorun olduğunu düşünmüyorum. RAM'lerde de sıkıntı yok gibi gözüküyor ama sorun ne anlamadım. Bende o çalışmayan RAM'ı ikinci slota diğer RAM'i de birinci slota taktım ve 16 GB RAM'ın hepsini kullanabildim. Yardımcı olursanız sevinirim ona göre garantiye göndereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

CPU-Z de veya aidata 64 Extreme de anakartin desteklediği RAM'i öğrenebilirsiniz crl değerleri uyusmuyordur anakartinla.

CPU-Z de veya aidata 64 Extreme de anakartin desteklediği RAM'i öğrenebilirsiniz crl değerleri uyusmuyordur anakartinla.

Crl değerleri dediğiniz şey CL değerleri mi? Anlamadım ama uyuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…