G gideonhefner Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 32 30 Mart 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarımda şu an 8 GB RAM takılı. Bunu hem 16'ya çıkarmak hem de alabileceğim en yüksek MHz değerinde RAM almak istiyorum. Nasıl bir RAM almam gerektiğine dair yaptığım araştırmalar sadece kafamı karıştırdı. İşlemcim: AMD Ryzen 3 1300X Quad Core Processor 3.50 GHz. Anakartım: ASUS Prime A320M-E Hangi MHz değerinde, hangi CL değerinde nasıl bir RAM almam gerekiyor?
Merhaba. Bilgisayarımda şu an 8 GB RAM takılı. Bunu hem 16'ya çıkarmak hem de alabileceğim en yüksek MHz değerinde RAM almak istiyorum. Nasıl bir RAM almam gerektiğine dair yaptığım araştırmalar sadece kafamı karıştırdı. İşlemcim: AMD Ryzen 3 1300X Quad Core Processor 3.50 GHz. Anakartım: ASUS Prime A320M-E Hangi MHz değerinde, hangi CL değerinde nasıl bir RAM almam gerekiyor?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 CPU Z ile spd ve memory sekmesinin ss ini atın. Artı 0 Eksi
KS KS G gideonhefner Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 32 30 Mart 2023 #3 Buyrun Dosya Ekleri spd.PNG 41,2 KB · Görüntüleme: 38 memoryu.PNG 33,4 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 gideonhefner dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... O RAM i satın. Yerine bunu alın. Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
KS KS G gideonhefner Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 32 30 Mart 2023 #5 nexpugnable dedi: O RAM i satın. Yerine bunu alın. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... şu an takılı olan rami kullanmayı düşünmüyorum zaten atıcam direkt. bunu kullanırken yapmam gereken ekstra bir ayar, overclock vs olacak mı? Artı 0 Eksi
nexpugnable dedi: O RAM i satın. Yerine bunu alın. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... şu an takılı olan rami kullanmayı düşünmüyorum zaten atıcam direkt. bunu kullanırken yapmam gereken ekstra bir ayar, overclock vs olacak mı?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #6 gideonhefner dedi: şu an takılı olan rami kullanmayı düşünmüyorum zaten atıcam direkt. bunu kullanırken yapmam gereken ekstra bir ayar, overclock vs olacak mı? Genişletmek için tıkla... Daha düşük hızlarda ise BIOS a girip 3200 MHz e cekersiniz. Overclock falan gerek yok. Artı 0 Eksi
gideonhefner dedi: şu an takılı olan rami kullanmayı düşünmüyorum zaten atıcam direkt. bunu kullanırken yapmam gereken ekstra bir ayar, overclock vs olacak mı? Genişletmek için tıkla... Daha düşük hızlarda ise BIOS a girip 3200 MHz e cekersiniz. Overclock falan gerek yok.
KS KS G gideonhefner Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 32 30 Mart 2023 #7 nexpugnable dedi: Daha düşük hızlarda ise BIOS a girip 3200 MHz e cekersiniz. Overclock falan gerek yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır. yardım için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
nexpugnable dedi: Daha düşük hızlarda ise BIOS a girip 3200 MHz e cekersiniz. Overclock falan gerek yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır. yardım için teşekkür ederim