enesss_41 Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 ASUS Prime B450 m k II anakartım var. RGB NZXT kasası düşünüyorum. Fakat kontrolde bir sıkıntı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
ASUS Prime B450 m k II anakartım var. RGB NZXT kasası düşünüyorum. Fakat kontrolde bir sıkıntı yaşar mıyım?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Ocak 2024 #2 1 tane SYS_Fan çıkışı var. Çoklayıcı ile kontrol sağlarsın. Aydınlatma için de kontrolcü gerekli, anakart da RGB çıkışı yok.
1 tane SYS_Fan çıkışı var. Çoklayıcı ile kontrol sağlarsın. Aydınlatma için de kontrolcü gerekli, anakart da RGB çıkışı yok.
enesss_41 Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 KuoNN dedi: 1 tane SYS_FAN çıkışı var. Çoklayıcı ile kontrol sağlarsın. Aydınlatma için de kontrolcü gerekli, anakart da RGB çıkışı yok. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı ne olarak geçiyor ve aydınlatmak için kontrolcü kasadan çıkar mı?
KuoNN dedi: 1 tane SYS_FAN çıkışı var. Çoklayıcı ile kontrol sağlarsın. Aydınlatma için de kontrolcü gerekli, anakart da RGB çıkışı yok. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı ne olarak geçiyor ve aydınlatmak için kontrolcü kasadan çıkar mı?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Ocak 2024 #4 Fan çoklayıcı diye aratırsan bulabilirsin. Kontrolcü her kasadan çıkmıyor. Aldığın modele göre değişebilir.
Fan çoklayıcı diye aratırsan bulabilirsin. Kontrolcü her kasadan çıkmıyor. Aldığın modele göre değişebilir.