E Ege20021903 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar attığım resimde soldaki küçük kabloyu nereye takacağımı anlayamadım bilen varsa anakartın üzerinden yerini söyleyebilir misiniz? Dosya Ekleri 7dc66078-c85f-45f7-a490-d2c947026117.jpg 98,6 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba arkadaşlar attığım resimde soldaki küçük kabloyu nereye takacağımı anlayamadım bilen varsa anakartın üzerinden yerini söyleyebilir misiniz?
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 21 Temmuz 2020 #2 4 pin RGB portuna takacaksınız. Anakart üzerindeki soketin dibi beyazdır. Ancak sizin anakartınızda RGB portu yokmuş. Yani o kabloyu varsa kasanızdaki RGB kontrolcüye takmalısınız. Artı 0 Eksi
4 pin RGB portuna takacaksınız. Anakart üzerindeki soketin dibi beyazdır. Ancak sizin anakartınızda RGB portu yokmuş. Yani o kabloyu varsa kasanızdaki RGB kontrolcüye takmalısınız.
KS KS E Ege20021903 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #3 AlgoritMa dedi: 4 pin RGB portuna takacaksınız. Anakart üzerindeki soketin dibi beyazdır. Ancak sizin anakartınızda RGB portu yokmuş. Yani o kabloyu varsa kasanızdaki RGB kontrolcüye takmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum ya ben mi körüm anakartta mı yok Artı 0 Eksi
AlgoritMa dedi: 4 pin RGB portuna takacaksınız. Anakart üzerindeki soketin dibi beyazdır. Ancak sizin anakartınızda RGB portu yokmuş. Yani o kabloyu varsa kasanızdaki RGB kontrolcüye takmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum ya ben mi körüm anakartta mı yok
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 21 Temmuz 2020 #4 Ege20021903 dedi: Bulamıyorum ya ben mi körüm anakartta mı yok Genişletmek için tıkla... Anakartınızda RGB portu yokmuş. Yani o kabloyu anakartınıza takamazsınız. Artı 0 Eksi
Ege20021903 dedi: Bulamıyorum ya ben mi körüm anakartta mı yok Genişletmek için tıkla... Anakartınızda RGB portu yokmuş. Yani o kabloyu anakartınıza takamazsınız.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 21 Temmuz 2020 #5 O kablolar kasanızın fanlarının desteklediği anakartlara takılıyor olma ihtimali var mı? Artı 0 Eksi
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 21 Temmuz 2020 #6 sweiss dedi: O kablolar kasanızın fanlarının desteklediği anakartlara takılıyor olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bir kelime anladıysam arap olayım. Artı 0 Eksi
sweiss dedi: O kablolar kasanızın fanlarının desteklediği anakartlara takılıyor olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bir kelime anladıysam arap olayım.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 21 Temmuz 2020 #7 Yani bazı kafaların fanları bazı anakartlara takıldığında yazılım kullanılarak RGB rengi ve fan hızı değiştirilebiliyor. Artı 0 Eksi
Yani bazı kafaların fanları bazı anakartlara takıldığında yazılım kullanılarak RGB rengi ve fan hızı değiştirilebiliyor.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 21 Temmuz 2020 #8 sweiss dedi: bazı kafaların Genişletmek için tıkla... Kafa derken? O kablo 12V RGB kablosu. Fakat arkadaşın anakartında RGB portu yok. Yani o kabloyu takamaz. Fan hızını kontrol etmek için 4 pinli PWM bir fanı olması gerekli. Onun da anakartta PWM destekli bir porta takılması gerekli. Artı 0 Eksi
sweiss dedi: bazı kafaların Genişletmek için tıkla... Kafa derken? O kablo 12V RGB kablosu. Fakat arkadaşın anakartında RGB portu yok. Yani o kabloyu takamaz. Fan hızını kontrol etmek için 4 pinli PWM bir fanı olması gerekli. Onun da anakartta PWM destekli bir porta takılması gerekli.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 21 Temmuz 2020 #9 AlgoritMa dedi: Kafa derken? O kablo 12V RGB kablosu. Fakat arkadaşın anakartında RGB portu yok. Yani o kabloyu takamaz. Fan hızını kontrol etmek için 4 pinli PWM bir fanı olması gerekli. Onun da anakartta PWM destekli bir porta takılması gerekli. Genişletmek için tıkla... "Kasaların*" teşekkürler. Artı 0 Eksi
AlgoritMa dedi: Kafa derken? O kablo 12V RGB kablosu. Fakat arkadaşın anakartında RGB portu yok. Yani o kabloyu takamaz. Fan hızını kontrol etmek için 4 pinli PWM bir fanı olması gerekli. Onun da anakartta PWM destekli bir porta takılması gerekli. Genişletmek için tıkla... "Kasaların*" teşekkürler.