L LYAEX Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 194 23 Ekim 2021 #11 LittleGuy dedi: Bütün anakartlarda fazladan SATA slotu varsa hepsi birden fazla HDD destekler. Genişletmek için tıkla... Fazladan SATA slotu oldugunu nasıl anlayacagim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigimden bu modelde var mı anlayamadım.
LittleGuy dedi: Bütün anakartlarda fazladan SATA slotu varsa hepsi birden fazla HDD destekler. Genişletmek için tıkla... Fazladan SATA slotu oldugunu nasıl anlayacagim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigimden bu modelde var mı anlayamadım.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 23 Ekim 2021 #12 LYAEX dedi: Fazladan SATA slotu oldugunu nasıl anlayacagim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigimden bu modelde var mı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 4 tane var.
LYAEX dedi: Fazladan SATA slotu oldugunu nasıl anlayacagim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigimden bu modelde var mı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... 4 tane var.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 23 Ekim 2021 #13 LYAEX dedi: Fazladan SATA slotu oldugunu nasıl anlayacagim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigimden bu modelde var mı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... İç yapısı bu şekle benzeyen girişler
LYAEX dedi: Fazladan SATA slotu oldugunu nasıl anlayacagim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigimden bu modelde var mı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... İç yapısı bu şekle benzeyen girişler