Prime B460M-A nasıldır?

Kara Elf

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, donanımdan pek anlamıyorum. Anakart hakkında internetten yorumlara baktım ama fazla yorum yoktu. Zamanında indirimden Prime B460M-A anakartını almıştım. Bugün bir gruptaki biri anakartın çok kötüymüş dedi. Nedenini sordum, cevap vermedi. Anlamadığımdan sizi sormak istedim. Sizce haklı mıydı?

Screenshot_2.jpg

Çok da kötü değil. Tamam giriş seviyesi bir anakart fakat çok kötü değil. İşlemciniz nedir?

Niye kötü? neye göre kötü? ve neden çok kötü? 😀 Bir kıyaslama yapılır başka modele göre kıyaslarsın artılarını eksilerini söylersin o ayrı ama tutup şu karta çok kötü diyen bir adamın söylediklerini umursamaya gerek yok bence. Her donanımın sunmayı vadettiği bir performans vardır ona göre sistemine alır kullanırsın. Sende almış kullanıyorsun sıkıntısız çalıştırıyorsa daha ne?

Çok da kötü değil. Tamam giriş seviyesi bir anakart fakat çok kötü değil. İşlemciniz nedir?
Giriş seviyesi, işlemcine bağlı. i3-10100 kullanıyorsan yeterli mesela.
Hocam i3 10100F almıştık ama i5 10400F geçeceğiz ekran kartım yok şu anlık.
Niye kötü? neye göre kötü? ve neden çok kötü? 😀 Bir kıyaslama yapılır başka modele göre kıyaslarsın artılarını eksilerini söylersin o ayrı ama tutup şu karta çok kötü diyen bir adamın söylediklerini umursamaya gerek yok bence. Her donanımın sunmayı vadettiği bir performans vardır ona göre sistemine alır kullanırsın. Sende almış kullanıyorsun sıkıntısız çalıştırıyorsa daha ne?
Hocam daha kullanmadım sadece satın aldım duruyor. İçime bir türlü sinmedi bir grupta sorunca da adam kötü deyince buraya sormak istedim.

Hocam i3 10100F almıştık ama i5 10400F geçeceğiz ekran kartım yok şu anlık.

Hocam daha kullandım sadece satın aldım duruyor. İçime bir türlü sinmedi bir grupta sorunca da adam kötü deyince buraya sormak istedim.
Yok hocam. Dediğiniz işlemciler için yeterli olacaktır. Her söylenene aldırmayın. Kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz.

Niye kötü? Neye göre kötü? Ve neden çok kötü? 😀 bir kıyaslama yapılır başka modele göre kıyaslarsın artılarını eksilerini söylersin o ayrı ama tutup şu karta çok kötü diyen bir adamın söylediklerini umursamaya gerek yok bence. Her donanımın sunmayı vadettiği bir performans vardır ona göre sistemine alır kullanırsın. Sende almış kullanıyorsun sıkıntısız çalıştırıyorsa daha ne?

Giriş seviyesi, işlemcine bağlı. i3-10100 Kullanıyorsan yeterli mesela.

Hocam konu ile alakasız sizce elimdeki bu parçaları satmaya başarabilirsem 11.nesil işlemcili i5-11400F toplamam sizce mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu ile alakasız sizce elimdeki bu parçaları satmaya başarabilirsem 11.nesil işlemcili i5-11400F toplamam sizce mantıklı olur mu?
Fazla da gerek yok. Bütçeyi ekran kartı için harcayın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı