vlkn00
Hectopat
Merhaba iyi sosyaller, ikisinden birini alacağım hangisini önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden hocam? Bir kaç yerde gigabyte sıkıntılı diye bir kaç yazı okumuştum.B550M DS3H.
Maalesef bütçe yükseltemem hocam![]()
Gigabyte B550M Aorus Elite AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M Aorus Elite AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M Aorus Elite AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.820,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe yükselirse buna bak.
Maalesef bütçe yükseltemem hocam.
Bu konuyu okudum hocam, o yüzden asus ile arasında kaldım. Bütçem buna yetiyor. Amazon.com.trRev 1.5 çok kötüleşti.
B550M DS3H, artık bilinen B550M DS3H değil! Rev 1.5 sürümü sonrası değişiklikler
Evet, ne yazık ki Akakçe'nin zirvesinde oturan B550M DS3H model anakartımıza... Rev1.5 sürümü ile korkunç bir darbe indirildi. Gelin bir önceki sürüme kadar aynı olan anakartımıza Rev1.5 ile birlikte ne olduğunu görelim. M.2 Slotu Öncelikle 1. değişikliğimiz olan M.2 slotumuzun artık vidalı...www.technopat.net
Neden hocam? Birkaç yerde Gigabyte sıkıntılı diye birkaç yazı okumuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.