Prime B650M-A Wi-Fi BIOS güncellemesi nasıl olur?

Muhammed erol3

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün yeni bir sistem aldım. Windows kurdum ve kişisel bilgisayarınızda bir hata oldu, tekrar başlatılması gerek diyor ve açılmıyor. Sonra BIOS ekranı karşıma çıkıyor. İlk önce BIOS güncelleyip format atmam lazım herhalde. İşlemcim Ryzen 5 7600X, BIOS güncellemede hangi dosyayı indirmeliyim yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıda verdiğim linkten 1408 sürümü indirebilirsiniz.
Kurmak için FAT32 formatında biçimlendirdiğiniz USB belleğinize rar içerisindeki dosyaları atın. Bios ekranında F7 ile gelişmiş moda geçin, ardından araçlar sayfasından ASUS EZ Flash 3 Utilities seçeneğine tıklayın. USB bellek kullanarak güncellemeyi seçin sonrasında güncelleme dosyasını seçin kurulum başlayacaktır. Kurulumdan sonra BIOS ayarları sıfırlanır. RAM'leriniz frekansını profile 1 veya 2'yi seçerek arttırmayı unutmayın.

Merhaba aynı anakart bende de var BIOS güncelleme yaptığım yani onayla dediğim anda bilgisayar kapanıp açılıyor ve görünü gidiyor, nasıl bir yol izlemem lazım dosya formatı ve USB belleği dediğiniz gibi yaptım.

Güncelleme; bellek formatını NTFS'ye çevirip RAM'leri stok MHz'lerine çevirdim ve bu şekilde BIOS Update yaptı bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…