Denizshe Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Amazon'un kampanyası bitmeden bu laptopu almak istiyorum, sizce mantıklı mıdır ya da önereceğiniz başka bir şey var mı? Amazon.com.tr
Arkadaşlar merhaba, Amazon'un kampanyası bitmeden bu laptopu almak istiyorum, sizce mantıklı mıdır ya da önereceğiniz başka bir şey var mı? Amazon.com.tr
ThE_Order Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 Denizshe dedi: Arkadaşlar merhaba, Amazon'un kampanyası bitmeden bu laptopu almak istiyorum, sizce mantıklı mıdır ya da önereceğiniz başka bir şey var mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar.
Denizshe dedi: Arkadaşlar merhaba, Amazon'un kampanyası bitmeden bu laptopu almak istiyorum, sizce mantıklı mıdır ya da önereceğiniz başka bir şey var mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar.
Denizshe Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 ThE_Order dedi: Bütçe ne kadar. Genişletmek için tıkla... hocam 10 bin tl
ThE_Order Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 Denizshe dedi: Hocam 10 bin TL. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bulduğunuz laptop gayet iyi zaten F/P benim de hoşuma sanrıım sizinde gitmiş gayet iyi yani.
Denizshe dedi: Hocam 10 bin TL. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bulduğunuz laptop gayet iyi zaten F/P benim de hoşuma sanrıım sizinde gitmiş gayet iyi yani.
Denizshe Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #5 ThE_Order dedi: Hocam sizin bulduğunuz laptop gayet iyi zaten F/P benim de hoşuma sanrıım sizinde gitmiş gayet iyi yani. Genişletmek için tıkla... Hocam arada bir hafif oyunlar oynamak istesem düşük grafikte oynayabilir miyim?
ThE_Order dedi: Hocam sizin bulduğunuz laptop gayet iyi zaten F/P benim de hoşuma sanrıım sizinde gitmiş gayet iyi yani. Genişletmek için tıkla... Hocam arada bir hafif oyunlar oynamak istesem düşük grafikte oynayabilir miyim?
ThE_Order Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #6 Denizshe dedi: Hocam arada bir hafif oyunlar oynamak istesem düşük grafikte oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız tabii ama ağır oyunalr zor tabii ama mesela Valorant falan 100 üzeri FPS rahat alırsınız i312. nesil var sonuçta. Denizshe dedi: Hocam arada bir hafif oyunlar oynamak istesem düşük grafikte oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten internete işlmecinizi yazarsanız FPS testlerini bulabilirsiniz içiniz rahat etmeyecekse bir bakın derim.
Denizshe dedi: Hocam arada bir hafif oyunlar oynamak istesem düşük grafikte oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız tabii ama ağır oyunalr zor tabii ama mesela Valorant falan 100 üzeri FPS rahat alırsınız i312. nesil var sonuçta. Denizshe dedi: Hocam arada bir hafif oyunlar oynamak istesem düşük grafikte oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaten internete işlmecinizi yazarsanız FPS testlerini bulabilirsiniz içiniz rahat etmeyecekse bir bakın derim.
Denizshe Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #7 ThE_Order dedi: Oynarsınız tabii ama ağır oyunalr zor tabii ama mesela Valorant falan 100 üzeri FPS rahat alırsınız i312. nesil var sonuçta. Zaten internete işlmecinizi yazarsanız FPS testlerini bulabilirsiniz içiniz rahat etmeyecekse bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et fps değerlerim buna yaklaşık mı olur?
ThE_Order dedi: Oynarsınız tabii ama ağır oyunalr zor tabii ama mesela Valorant falan 100 üzeri FPS rahat alırsınız i312. nesil var sonuçta. Zaten internete işlmecinizi yazarsanız FPS testlerini bulabilirsiniz içiniz rahat etmeyecekse bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et fps değerlerim buna yaklaşık mı olur?
ThE_Order Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #8 Denizshe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS değerlerim buna yaklaşık mı olur? Genişletmek için tıkla... Evet neredeyse aynı olur. Bence füyata göre gayet iyi FPS değerleri.
Denizshe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS değerlerim buna yaklaşık mı olur? Genişletmek için tıkla... Evet neredeyse aynı olur. Bence füyata göre gayet iyi FPS değerleri.
Denizshe Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #9 ThE_Order dedi: Evet neredeyse aynı olur. Bence füyata göre gayet iyi FPS değerleri. Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler biraz daha bakacağım olmazsa onu alacağım 23.59 a kadar vaktim var zaten
ThE_Order dedi: Evet neredeyse aynı olur. Bence füyata göre gayet iyi FPS değerleri. Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler biraz daha bakacağım olmazsa onu alacağım 23.59 a kadar vaktim var zaten
ThE_Order Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #10 Denizshe dedi: Hocam teşekkürler biraz daha bakacağım olmazsa onu alacağım 23.59'a kadar vaktim var zaten. Genişletmek için tıkla... Her şey gölünüzce olsun hocam inşallah iyi geceler.
Denizshe dedi: Hocam teşekkürler biraz daha bakacağım olmazsa onu alacağım 23.59'a kadar vaktim var zaten. Genişletmek için tıkla... Her şey gölünüzce olsun hocam inşallah iyi geceler.