Prime festivali beklenmeli mi?

18-25 Temmuz günleri arasında Prime festivali var, ben öncesinden kitap alışverişi yaptım ve kargoların gelmesini bekliyorum. Sizce bu siparişlerimi iptal edip yaklaşan indirim haftasını beklemeli miyim? Kargolar bayramdan dolayı perşembe günü teslim edilecek. Aldıktan hemen sonra indirime girdiklerini görürsem bu bayağı koyar bana.

Siparişlerini teslim alabilirsin. İstersen indirim festivaline kadar kutularını açmadan bekletebilirsin. İndirim olursa yeni sipariş verip eskilerini iade edersin.

Ürünler kargoda iken iptal edemezsin. Kitapların gelsin ama paketi açma. Eğer indirime girerse gelen kitapları iade et, yeniden satın al. En temiz yöntem budur.

Ürünler kargoda iken iptal edemezsin. Kitapların gelsin ama paketi açma. Eğer indirime girerse gelen kitapları iade et, yeniden satın al. En temiz yöntem budur.
İade süreci kısa sürüyor mu ? Yani 1 hafta içinde kitapların parasını geri alabilir miyim ? Üstte bulunan öneri gayet güzel ancak benim aynı miktarda parayı çıkarmam çok zor olduğu için öyle bir yola başvuramıyorum.

Ben bir kere iadede bulundum, tam olarak hatırlamıyorum fakat sanırım 3-5 iş günü içerisinde hesabıma geçmişti para.

Eğer dediğin gibi bir durum varsa onu yapman riskli olabilir çünkü stok veya indirim bitebilir. Şimdi iade edebilirsen paran festivale kadar büyük ihtimalle yatmış olur. Sen bilirsin.

Anladım teşekkürler.

İade paketi ellerine ulaştıktan sonra 2-3 gün içerisinde parayı iade yapıyorlar. Süreç bazen uzun sürebiliyor sistemsel olarak. Benim 20 gün beklediğim olmuştu. Müşteri hizmetlerinden manuel olarak iade yaptırmıştım. İade için erken davranma çünkü iade ettiğin kitapları tekrar satın alamayabilirsin.

Kitapları alamama konusunda sıkıntım yok. Isaac Asimov'un vakıf serisine ait kitaplar. Benim endişem paramın indirim haftasından önce elime geçip geçemeyeceği yönünde.

Kitapları alamama konusunda sıkıntım yok. Isaac Asimov'un vakıf serisine ait kitaplar. Benim endişem paramın indirim haftasından önce elime geçip geçemeyeceği yönünde.
2 gün kargo ekle, 3 gün iade süresi. Minimum 5 gün sürer dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…