LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 7 Aralık 2021 #1 Prime hesabım ile Twitch hesabımı bağlamak istediğimde sürekli başka sayfalara atıyor ve şu hatayı veriyor. Here kısmı basılamayacak kadar hızlı geçiyor.
Prime hesabım ile Twitch hesabımı bağlamak istediğimde sürekli başka sayfalara atıyor ve şu hatayı veriyor. Here kısmı basılamayacak kadar hızlı geçiyor.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 7 Aralık 2021 #2 Tarayıcınızın ön belleğini temizleyerek yaptınız mı? Bir de farklı tarayıcı ile deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 7 Aralık 2021 #3 Lady Hellbender dedi: Tarayıcınızın ön belleğini temizleyerek yaptınız mı? Bir de farklı tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ön belleği temizledim, başka bir cihazda denedim, başka bir tarayıcıda denedim fakat olmadı, hesap ile alakalı sanırım. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: Tarayıcınızın ön belleğini temizleyerek yaptınız mı? Bir de farklı tarayıcı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Ön belleği temizledim, başka bir cihazda denedim, başka bir tarayıcıda denedim fakat olmadı, hesap ile alakalı sanırım.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 8 Aralık 2021 #4 Sorun devam ediyor mu halen? Artı 0 Eksi
KS KS LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 8 Aralık 2021 #5 Lady Hellbender dedi: Sorun devam ediyor mu halen? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden denedim, oldu. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: Sorun devam ediyor mu halen? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden denedim, oldu.