A adaswre Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 111 Yer Newark Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar kapsül süresi bu tarihe kadar uzatılmıştı. Neden hala kapsül gelmedi? Saat kaçta veya ne zaman gelir?
Arkadaşlar kapsül süresi bu tarihe kadar uzatılmıştı. Neden hala kapsül gelmedi? Saat kaçta veya ne zaman gelir?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 adaswre dedi: Arkadaşlar kapsül süresi bu tarihe kadar uzatılmıştı. Neden hala kapsül gelmedi? Saat kaçta veya ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Akşam 7 gibi gelecek galiba.
adaswre dedi: Arkadaşlar kapsül süresi bu tarihe kadar uzatılmıştı. Neden hala kapsül gelmedi? Saat kaçta veya ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Akşam 7 gibi gelecek galiba.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 16 Şubat 2023 #3 adaswre dedi: Arkadaşlar kapsül süresi bu tarihe kadar uzatılmıştı. Neden hala kapsül gelmedi? Saat kaçta veya ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Ben de Efsanebaz Kartı alacağım, sabahtan beri bekliyorum. Umarım bugün verilir.
adaswre dedi: Arkadaşlar kapsül süresi bu tarihe kadar uzatılmıştı. Neden hala kapsül gelmedi? Saat kaçta veya ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Ben de Efsanebaz Kartı alacağım, sabahtan beri bekliyorum. Umarım bugün verilir.
A adaswre Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 111 Yer Newark Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #4 554130 dedi: Ben de Efsanebaz Kartı alacağım, sabahtan beri bekliyorum. Umarım bugün verilir. Genişletmek için tıkla... Aynen bende kartı alacağım artık ağaç oldum.
554130 dedi: Ben de Efsanebaz Kartı alacağım, sabahtan beri bekliyorum. Umarım bugün verilir. Genişletmek için tıkla... Aynen bende kartı alacağım artık ağaç oldum.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 554130 dedi: Ben de efsanebaz kartı alacağım, sabahtan beri bekliyorum. Umarım bugün verilir. Genişletmek için tıkla... Etkinlik kartı mı?
554130 dedi: Ben de efsanebaz kartı alacağım, sabahtan beri bekliyorum. Umarım bugün verilir. Genişletmek için tıkla... Etkinlik kartı mı?
A adaswre Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 111 Yer Newark Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #6 VenomBey dedi: Etkinlik kartı mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #7 Bende onu alacağım gelmedi bir RP. @adaswre
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 16 Şubat 2023 #8 VenomBey dedi: Etkinlik kartı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. adaswre dedi: Aynen bende kartı alacağım artık ağaç oldum. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Arkadaşımla beraber açarız diye söz verdim, hala bekliyoruz .
VenomBey dedi: Etkinlik kartı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. adaswre dedi: Aynen bende kartı alacağım artık ağaç oldum. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Arkadaşımla beraber açarız diye söz verdim, hala bekliyoruz .
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #9 Her saat kontrol ediyorum yok gelmiyor.
A adaswre Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 111 Yer Newark Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #10 VenomBey dedi: Bende onu alacağım gelmedi bir RP. @adaswre Genişletmek için tıkla... Kartın satın alma ekranında böyle bir şey yazıyor. Şimdi ben bu kartı aldım yarın görevlerle sembol kazanamayacağımı mı söylüyor yoksa yarın bu kartın son alım tarihi yarın mı diyor burada anlayamadım Dosya Ekleri gfd.PNG 4 KB · Görüntüleme: 56
VenomBey dedi: Bende onu alacağım gelmedi bir RP. @adaswre Genişletmek için tıkla... Kartın satın alma ekranında böyle bir şey yazıyor. Şimdi ben bu kartı aldım yarın görevlerle sembol kazanamayacağımı mı söylüyor yoksa yarın bu kartın son alım tarihi yarın mı diyor burada anlayamadım