Yoruichi Shihouin Centipat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 13 29 Haziran 2022 #1 Prime Gaming'e bağlı hesabımızı nereden buluruz? Benim 1 aylık sürem bitti 8 liraya alacağım fakat başka bir Riot hesabıma alırım diye korkuyorum. Birkaç tane Prime hesabım var teker teker 8 lira yatırmak istemiyorum hepsine. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2022
Prime Gaming'e bağlı hesabımızı nereden buluruz? Benim 1 aylık sürem bitti 8 liraya alacağım fakat başka bir Riot hesabıma alırım diye korkuyorum. Birkaç tane Prime hesabım var teker teker 8 lira yatırmak istemiyorum hepsine.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 29 Haziran 2022 #2 Twitch Bu linkte bağlı hesaplarınız gözüküyor. Tek tek hesapları kontrol etmekten başka çare yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Twitch Bu linkte bağlı hesaplarınız gözüküyor. Tek tek hesapları kontrol etmekten başka çare yok diye biliyorum.
EnesCn Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 Bağlantılar kısmından bağlantıyı kesin hangi hesabınıza almak istiyorsanız ona tekrar bağlayın en kesin çözüm bu olur. Artı 0 Eksi
Bağlantılar kısmından bağlantıyı kesin hangi hesabınıza almak istiyorsanız ona tekrar bağlayın en kesin çözüm bu olur.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 29 Haziran 2022 #4 Riot Games'den değil Twitch üzerinden bağlanıyor LoL hesabı. Twitch hesabı da Prime'a bağlanıyor. Artı 0 Eksi