Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 11 Haziran 2022 #11 aionthearete dedi: Prime Gaming de size oyun kodunu veriyor öyle etkinleştiriyorsunuz bitince de sizde kalıyor o yüzden sordum. Ea play aldım bile 12 lira zaten sorun olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... Amazon prime belirli yerler için kod veriyor, GP ve EA play aylık hizmetler.
aionthearete dedi: Prime Gaming de size oyun kodunu veriyor öyle etkinleştiriyorsunuz bitince de sizde kalıyor o yüzden sordum. Ea play aldım bile 12 lira zaten sorun olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... Amazon prime belirli yerler için kod veriyor, GP ve EA play aylık hizmetler.
aionthearete Kilopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #12 Xbox Game Pass kurulurken "0x8024001e" hatası Xbox uygulamasını orijinal siteden indirdim. Setup uygulamasını açıp kurarken böyle bir hata alıyorum. Yönetici olarak falan da açmayı denedim ama olmadı. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Şu konuda yardım eder misiniz?
Xbox Game Pass kurulurken "0x8024001e" hatası Xbox uygulamasını orijinal siteden indirdim. Setup uygulamasını açıp kurarken böyle bir hata alıyorum. Yönetici olarak falan da açmayı denedim ama olmadı. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Şu konuda yardım eder misiniz?